O sözü Erdoğan'ı kızdırdı: Nevşin Mengü'ye şok!

O sözü Erdoğan'ı kızdırdı: Nevşin Mengü'ye şok!

CNN Türk Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump görüşmesi ile ilgili canlı yayında “Girdi çıktı 23 dakika” diyen Nevşin Mengü’yü yayından geri plana çekti.

O sözü Erdoğan'ı kızdırdı: Nevşin Mengü'ye şok!
16px
24px
21.05.2017 19:34
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Amerika ziyaretinde ABD Başkanı Trump’la yaptığı görüşme bir habercinin daha başını yedi.

CNN Türk’te canlı yayında görüşmeyi değerlendiren Nevşin Mengü Erdoğan-Trump görüşmesinin kısa sürmesiyle ilgili “Girdi çıktı 23 dakika” ifadesini kullandı.

Aydınlık’ın edindiği bilgilere göre, AKP'de rahatsızlık yaratan Mengü'nün bu ifadesi Erdoğan'ın çevresindeki bazı isimler üzerinden CNN Türk yönetimine iletildi ve tepki gösterildi.

Bunun üzerine CNN Türk yönetimi tarafından cuma günü akşam saatlerinde Nevşin Mengü’ye yayına çıkmayacağı tebliğ edildi."

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

Siyasetçi ve avukat Şahin Mengü'nün kızı olan Nevşin Mengü, 1982 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlköğretimini Ankara'da tamamlayan Nevşin Mengü, ortaöğretimini ise TED Ankara Koleji'nde, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı. Galatasaray Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi alan Nevşin Mengü, burada 'Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler' programını tamamladı.

Nevşin Mengü televizyonculuğa 2005 yılında Kanaltürk'te başladı ve burada Kadınlar Kulübü adlı programı sundu. Ardından bir yıl sonra Habertürk'de muhabirlik yapan Nevşin Mengü, One Ajans'tan gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine Habertürk'deki görevinden ayrıldı ve 1,5 yıl boyunca Ore Ajans'ın Tahran temsilcisi olarak görev yaptı. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan sunucu, altı ay Hürriyet Gazetesi'nde de çalışmıştır. CNN Türk kanalında editörlük ve sunuculuk yapmaktadır.

2011 yılının Temmuz ayında Doğan Yayın Holding bünyesindeki Kanal D'nin ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand'ın sağlık sorunları nedeniyle yayın yapamaması sonucu aynı gün iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sunmuş ve televizyon tarihine geçmiştir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde