O eti üreten fabrikada 370 işçide korona

O eti üreten fabrikada 370 işçide korona

Korona virüs salgınında en çok hastanın olduğu ABD’de bir domuz eti fabrikasında çalışan 373 kişide korona virüs tespit edildi. Yetkililer, virüs tespit edilen kişilerde daha önce hiçbir belirtinin görülmediğini belirtti.

O eti üreten fabrikada 370 işçide korona
16px
24px
05.05.2020 08:02
ABONE OLgoogle

Korona virüsün en şiddetli görüldüğü ülkelerden ABD’de bir et fabrikasında çalışan yüzlerce işçide korona virüs tespit edildi.

Yetkilerin yaptığı açıklamaya göre, domuz eti üreten bir fabrikada çalışan 373 işçinin korona virüs testi pozitif çıktı.

Küresel tehdit haline gelen corona virüs salgınında merkez üssü haline gelen ABD’nin Missouri eyaletinde faaliyet gösteren ve domuz eti üretilen Triumph Foods fabrikasında çalışan 373 işçide corona virüs tespit edildiği açıklandı.

Yetkililer virüsü taşıyan kişilerin daha önce hiçbir semptom göstermediğini açıkladı. Eyalet genelinde bugüne kadar virüs tespit edilen kişilerin sayısının 8 bin 386, can kaybının ise 352 olduğu belirtildi.

ABD genelinde ise son açıklanan rakamlara göre toplam bir milyon 158 bin 131 hasta tespit edilirken, 67 bin 686 kişi hayatını kaybetti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde