Nusret'e masada et kestirmek ve tuz şovu 4 Bin TL...

Nusret'e masada et kestirmek ve tuz şovu 4 Bin TL...

Eti kesme ve pişirme yöntemiyle fenomen olan Nusret'e masanızda et kestirmek istiyorsanız dikkat...

Nusret'e masada et kestirmek ve tuz şovu 4 Bin TL...
16px
24px
21.11.2018 12:26
ABONE OLgoogle

Sipariş ettiğiniz eti Nusret kessin istiyorsanız, ekstra 4 Bin TL (Dört bin Türk Lirası) vermeniz gerekiyor! New York, Miami ve Dubai’de şube açan Nusr-et, özel tuz şovu için de ek para istiyor.

2017’de yaptığı tuz şovlarıyla tüm dünyanın ilgisini çeken Nusr-et, Amerika’da talk show’lara çıkmış, dizilerde oynamış ve tüm dünyada bir fenomen haline gelmişti. Ankara, Bodrum, Etiler, Nişantaşı, Dubai, Abu Dhabi, Bebek, Kanyon AVM, İstinye Park AVM, Doha, Miami ve New York’ta restoranları bulunan et zinciri, şimdi de 4 Bin TL'lik özel servis ücretiyle gündemde.

Nusr-Et markasının kurucusu Nusret Gökçe, geçtiğimiz ayllarda İstanbul’un turizminin kalbi Kapalıçarşı’ya da şube açmıştı.

Patronlardunyasi.com'a açıklama yapan ünlü bir kuyumcu, yabancı misafirleri için Nusr-Et'ten yer ayırtmış. Yemek esnasında yabancı misafirleri için Nusret Gökçe'nin et kesip kesemeceğini sormuş.

Nusr-Et'in yetkilisi, Nusret Gökçe'nin 2 dakikalık et kesmek ve tuz şovu için 4 Bin TL ücret aldığını ancak bu sayede gelebileceğini söylemiş. 4 Bin TL'yi duyan kuyumcu rakamı çok bulmuş. Hem et kesme şovunu hem de Nusr-Et'teki rezervasyonu iptal etmiş.

Siz de Nusr-Et'te Nusret Gökçe'den et kestirmek ve tuz şovu isterseniz 4 Bin TL'lik ek ücreti unutmayın. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde