Nusr-Et'ten yeni proje: İlk şubesi Dubai’de, ikincisi Bağdat Caddesi’nde

Nusr-Et'ten yeni proje: İlk şubesi Dubai’de, ikincisi Bağdat Caddesi’nde

Biz ABD’de Salt Bae markasıyla hamburger zinciri beklerken ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai’de açılmış.

Nusr-Et'ten yeni proje: İlk şubesi Dubai’de, ikincisi Bağdat Caddesi’nde
16px
24px
10.01.2020 15:36
ABONE OLgoogle

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından. Nusret Gökçe ve Mithat Erdem'in ortaklığıyla Etiler'de hizmet veren firmanın yüzde 51’i 2011 sonunda Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’e satılmıştı.

Bu tarihten itibaren hızlı bir atağa kalkan Nusr-Et, artık sadece İstanbul’da değil Ankara, Bodrum, Dubai, Abu Dabi, Doha, Miami, New York’ta şubeleri olan bir steakhouse zinciri haline geldi. 

Nusr-Et, ABD’de de büyük ilgi gördü. New York ve Miami şubeleri birçok ünlünün uğrak yeri oldu. 2018 Kasım’da da ünlü DJ Khaled, firmanın Miami şubesini ziyaret etti. Bu ziyarette Filistin asıllı Amerikalı DJ, radyo programcısı ve prodüktör Khaled ile Nusret Gökçe, ünlü tuz serpme hareketini birlikte yaptılar. Ferit Şahenk, Katar'a yatırım için imzayı attı! Bu dostluğun ortaklığa döneceğini yazmıştık. Biz ABD’de Salt Bae markasıyla hamburger zinciri beklerken ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai’de açılmış.

İkinci şube ise İstanbul’un ünlü Bağdat Caddesi’nde Erenköy’de sessiz sedasız açılmış. Henüz resmi açılış yapılmadı. Bizden duyun istedik.

Bu arada yeri gelmişken Nusr-Et’in bir de Nusr-Et Burger markasıyla hamburger zinciri bulunuyor. Şu anda İstanbul’da dört noktada faaliyet gösteriyor.

Bunların isimleri de Salt Bae’ye dönüşecek mi onu henüz öğrenemedik. Ancak bu sayfalarda duyurmuştuk. Global bir hamburger zinciri geliyor. İkinci halkası açıldı. Öğrendiğimize göre üçüncü halka da New York’ta açılacakmış...

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde