Nurol'dan Batum'a 5 yıldızlı otel

Nurol'dan Batum'a 5 yıldızlı otel

Nurol Holding A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Bahar Kovalı, Batum Sheraton Oteli'nin resmi açılışının mayıs ya da haziran ayında gerçekleştirilmesinin planlandığını söyledi.

Nurol'dan Batum'a 5 yıldızlı otel
16px
24px
23.04.2010 23:46
ABONE OLgoogle

Kovalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batum'da 2007 yılında inşaatına başlanan ve 2010 Ocak ayı itibariyle tamamlanmış bulunan lüks otel kompleksinin işletilmesi için Sheraton Otel zincirinin sahibi durumundaki Starwood Otelleri ile anlaşmaya varıldığını belirtti. 

     Lüks otel kompleksinin Batum Sheraton Oteli olarak hizmet vermesini öngören sözleşmenin, Nurol Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Çarmıklı ve Starwood Hotels&Resorts Worldwide Inc. Başkan Yardımcısı ve Avrupa Direktörü Thomas Willms tarafından imzalandığını ifade eden Kovalı, Batum Sheraton Oteli kompleksinin henüz resmi açılışının gerçekleştirilmemiş olmasına rağmen çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya başladığını söyledi. 

     Otelin resmi açılışının mayıs ya da haziran ayında gerçekleştirilmesinin planlandığını kaydeden Kovalı, şöyle konuştu: 

     ''Otel 26 bin metrekarelik kapalı alan olarak tasarlanmıştır. 18 bin metrekarelik açık alana ve 8 bin metrekarelik de bir kumsala sahip olup 202 yatak kapasitelidir. Toplam 22 katlı binanın ilk 3 katını genel mekanlar, diğer 19 katını ise yatak odaları, tesisat katı, tower restoran ve çatı katı oluşturmaktadır. Binada bin metrekare büyüklüğünde bir kumarhane planlanmaktadır. 

    Giriş katında restoran, gece kulübü ve lobi bar yer almaktadır. Birinci katta bin metrekarelik bir balo salonu yer almaktadır. Balo salonu fuayesine bağlı 6 adet de ufak toplantı salonu, ikinci katta fitness salonu, kapalı havuz ve spa bulunmaktadır. Üçüncü kattan sonra 19 kattan oluşan kule yer almaktadır. Kulenin ilk 10 katını standart odalar oluşturmaktadır.'' 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde