Numan Kurtulmuş kimse gelmeyince programı terk etti

Numan Kurtulmuş kimse gelmeyince programı terk etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, katılım sayısı beklenenin altında kalınca dombra eşliğinde stattakileri selamlayamadan havaalanının yolunu tuttu.

Numan Kurtulmuş kimse gelmeyince programı terk etti
16px
24px
03.05.2016 05:40
ABONE OLgoogle
Maltepe'de bir dernek tarafından organize edilen kutlu doğum programına katılması planlanan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, katılım sayısı beklenenin altında kalınca dombra eşliğinde stattakileri selamlayamadan havaalanının yolunu tuttu.

Fatihin Nesli Gençlik Derneği" tarafından 30 Nisan tarihinde saat 19.00'da kutlu doğum programı organize edildi. Maltepe Stadı'nda yapılacak olan program için Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 18.30'da ilçeye giriş yaptı. Kurtulmuş saat 19.00'da stada gelmek üzere Elit Otel'de dinlenmeye çekildi. Statta ise protokol hariç ortalama 200 kişilik bir kalabalık vardı. 
 
Katılımın düşük olduğu görülünce Numan Kurtulmuş'un stada geliş saatı 20.00 olarak değiştirildi. Ancak saat 20.30 olmasına rağmen katılımcı sayısında bir değişiklik olmadı. Bunun üzerine Kurtulmuş kaldığı otelden ayrılarak havaalanına geçti.
 
Program kapsamında Kurtulmuş'un stada ambulans kapısından girmesi, tribünlerin önünden halkı dombıra müziği eşliğinde selamlayarak protokoldeki yerini alması planlanmıştı.
 
Öte yandan  Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un programda yer alacağının açıklanmasının ardından polis statta geniş güvenlik önlemi ve bomba araması yaptı. Eğitimli köpeklerin de katıldığı aramalarda koltukların altı ve stadın çevresi didik didik edildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde