Nuh Grup’un yeni CEO'su kim oldu?

Nuh Grup’un yeni CEO'su kim oldu?

Türkiye yapı sektörünün en önde gelen firmalarından olan Nuh Grup’ta CEO görevine atama yapıldı

Nuh Grup’un yeni CEO'su kim oldu?
16px
24px
01.10.2013 12:41
ABONE OLgoogle

Bünyesinde Nuh Çimento, Nuh Beton ve Nuh Enerji gibi pek çok önemli markayı barındıran ve Türkiye yapı sektörünün en önde gelen firmalarından olan Nuh Grup’ta CEO görevine K. Gökhan Bozkurt getirildi.

Ekibiyle birlikte işbaşı yapan iş dünyasının tanınan ve deneyimli ismi Bozkurt, Nuh Grup’ta yeni bir yapı oluşturacak.

Daha önce Türk Telekom, Halk Bankası, Ziraat Bankası gibi büyük ve saygın kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yapan Bozkurt, 2010 yılından beri Türk Telekom CEO’suydu.

2006 yılında İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak Türk Telekom’a katılan K.Gökhan Bozkurt,  Türk Telekom'da çalıştığı süre boyunca, müşteri odaklı, bölgesel yapıya dayalı bir organizasyon kurulması ve çağrı merkezi alanında AssisTT adlı bir şirketin kurulması gibi yeni değerlerin oluşturulmasını sağlayan dönüşüm sürecinde aktif rol oynadı.

Bozkurt halen Türk Telekom grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri ve Türk Telekom Spor Kulübü Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.

Bilkent Üniversitesi’nden ekonomi alanında lisans derecesine ve Johns Hopkins Üniversitesi’nden ekonomi alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olan K. Gökhan Bozkurt, evli ve iki çocuk babasıdır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde