Nişantaşı cinayetinde 10 gözaltı

Nişantaşı cinayetinde 10 gözaltı

Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının öldürüldüğü saldırıya karıştıkları şüphesiyle 10 kişi gözaltına alındı, silahlar ele geçirildi

Nişantaşı cinayetinde 10 gözaltı
16px
24px
23.01.2015 06:43
ABONE OLgoogle
Nişantaşı’nda geçen aralık ayında yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının öldürüldüğü saldırıya karıştıkları şüphesiyle 10 kişi gözaltına alındı, silahlar ele geçirildi

İstanbul Nişantaşı’nda yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının öldürüldüğü saldırıyla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul’da, 24 Aralık günü ilk olarak Sarıyer İstinye’de Bentley marka otomobilinde Ali Ekber Akgün öldürüldü. Hollanda’da uyuşturucu ve cinayet gibi suçlardan sabıkalı olduğu ortaya çıkan Akgün’ün katil zanlıları ile ilgili araştırma başlatılırken, aynı günün akşamında ikinci bir saldırı yaşandı.

Nişantaşı’nda kanlı pusu

Nişantaşı’nda Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal, Kalaşnikoflu saldırganlar tarafından öldürüldü. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başlattığı soruşturmada saldırıyı düzenleyen isimleri tek tek tespit etti. Ardından da operasyon için düğmeye bastı. Yapılan eşzamanlı baskınlar ile çifte cinayete karışan 10 şüpheli gözaltına alındı. Çok sayıda silah ele geçirildi.
Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde