Nihat Gökyiğit ten patronlara soğuk duş! Selam Avcılar ...

Nihat Gökyiğit ten patronlara soğuk duş! Selam Avcılar ...

Türkiye'de en çok bağış yaparak bağış kültürüne katkıda bulunan iş insanlarının belirlendiği "Gönlü Zenginler" araştırmasının ödül töreninde Tekfen Holding Başkanı Nihat Gökyiğit'ten şok eden bir açıklama geldi...

Nihat Gökyiğit ten patronlara soğuk duş! Selam Avcılar ...
16px
24px
26.12.2014 13:08
ABONE OLgoogle
Türkiye'de en çok bağış yaparak bağış kültürüne katkıda bulunan iş insanlarının belirlendiği "Gönlü Zenginler" araştırmasının ödül töreni Ritz Carlton Oteli'nde yapıldı. 

Bu sene listede 15.nci sırada yer alan Tekfen Holding Başkanı Nihat Gökyiğit, konukları selamlarken, "Selam gönlü zengin patronlar ve avcılar" tabirini kullandı. Patronlardunyasi.com'un takip ettiği ödül töreninde Gökyiğit, daha önceleri avcılar nedeniyle böyle yaptıkları yardımları açıklamadıklarını ama şimdi teşvik etmek amacıyla açıklandığını kaydetti. Gökyiğit sonra da  TEMA olarak yaptıkları icraatları anlattı. 

Ancak Gökyiğit'in selamlarken "Avcılar" tabirini kullanması Ritz Carlton Oteli'nde şok etkisi yarattı. Çünkü salonda, sadece ödül alan iş insanlar, gazeteciler ve halkla ilişkiler temsilcileri vardı. En ön sıra da Hüsnü Özyeğin, Tuncay Özilhan gibi saygın isimler vardı. Gökyiğit'in neden bu tabiri kullandığı anlaşılamadı. Ancak o anda patronların yüzü asıldı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde