Netflix'ten 'zam' açıklaması: Zam değil test...

Netflix'ten 'zam' açıklaması: Zam değil test...

Film ve dizi platformu Netflix, Türkiye'deki fiyatlarına zam yaptı. Netflix Türkiye’de "zam testi" yaptığını açıkladı.

Netflix'ten 'zam' açıklaması: Zam değil test...
16px
24px
05.03.2019 14:07
ABONE OLgoogle

Zam sonrası yapılan açıklamada ise, 'Üyelerimizin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak için dönem dönem farklı fiyat politikaları test ediyoruz. Bu testler herkese açık değil. Ayrıca testlerde görülen fiyatları hiçbir zaman uygulamaya koymayabiliriz' denildi.

5 Mart itibariyle Netflix’e üye olmak isteyen bazı kullanıcılardan temel paket ücretinde 15.99 TL yerine 16,99 TL, 27.99 TL olan standart paket ücreti yerine 32.99 TL, 39.99 TL olan özel paket ücreti yerine 49,99 TL ücret istendi.

Ödeme noktasında ise eski ücretten tahsilat yapıldı.   Netflix üyelik ücretlerine zam geldi

Netflix’ten konuyla ilgili olarak Sözcü gazetesine yapılan açıklamada, “Üyelerimizin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak için dönem dönem farklı fiyat politikaları test ediyoruz. Bu testler herkese açık değil. Ayrıca testlerde görülen fiyatları hiçbir zaman uygulamaya koymayabiliriz. Amacımız, Netflix üyelik ücreti politikasının doğrulundan emin olmak” ifadesi kullanıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde