Netflix Recep İvedik 6'ya talip oldu, 3.5 milyon euro teklif etti'

Netflix Recep İvedik 6'ya talip oldu, 3.5 milyon euro teklif etti'

Netflix'in Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler Sazan Sarmalı filminden sonra Recep İvedik 6'ya talip olduğu iddia edildi. Platformun film için 3.5 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü.

Netflix Recep İvedik 6'ya talip oldu, 3.5 milyon euro teklif etti'
16px
24px
18.02.2019 12:18
ABONE OLgoogle

Yılmaz Erdoğan'ın sinemalarda gösterimi devam eden Organize İşler Sazan Sarmalı filminin Netflix üzerinden yayınlanmasının yankıları devam ediyor.

İddiaya göre Netflix şimdi de Recep İvedik 6'ya talip oldu. Şahan Gökbakar'ın bu ay vizyona girmesi beklenen filmi için 3.5 milyon euro teklif edildiği konuşuluyor. 38 yaşındaki yapımcı ve oyuncu ise konu hakkındaki sessizliğini şimdilik koruyor.   Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nı Netflix'e satan BKM'ye dava

Cem Yılmaz ise "Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler Sazan Sarmalı filminin Netflix'e satılması hakkında, "Benim de haberim yoktu, ben de görünce şaşırdım" dedi. 45 yaşındaki komedyen "Benim filmlerim sinemalarda gösterime girecek" ifadesini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde