Nefise Karatay ihaneti affetti

Nefise Karatay ihaneti affetti

Nefise Karatay, kendisini Ciciş Kardeşler'le aldatan eşi Yusuf Day'a bir şans daha verdi.

Nefise Karatay ihaneti affetti
16px
24px
21.09.2015 04:45
ABONE OLgoogle
Nefise Karatay, kendisini Ciciş Kardeşler'le aldatan eşi Yusuf Day'a bir şans daha verdi.

İhaneti affeden Karatay, eşi ve yeni doğan kızı Maya ile birlikte önceki gün Bodrum'a bayram tatiline gitti.



Yusuf Day, Esra Ersoy’la kaçamak yaparken görüntülendiği Bodrum’a bu kez eşi Nefise Karatay’la gitti. Keyifsiz görünen Karatay, hiçbir soruya yanıt vermedi. 

Bayram tatili

  Eylül başında Esra Ersoy’la tekne kaçamağı yaparken çekilen fotoğraflarıyla günlerce manşetlerden inmeyen Yusuf Day, o olayın ardından eşi Nefise Karatay’la ilk kez görüntülendi. Bayram tatilini geçirmek üzere Bodrum’a giden çift, yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı’nda objektife yansıdı.

Keyifsiz ve gergin

  Nefise Karatay da, yeni doğan kızları Maya’yı taşıyan Yusuf Day da keyifsizdi. Araçlarından indiklerinde karşılarında objektifleri bulunca şaşıran çift, hızla havalimanına girdi. Gergin olduğu gözlenen Karatay, soruların hiçbirine yanıt vermedi.   Behlül AYDIN



Maya’yı göstermedi
 
Nefise Karatay ve Yusuf Day, Bodrum’a ağustos ayının sonunda dünyaya gelen bebekleri Maya’yla birlikte uçtu. Çift, bebek araç koltuğunda taşıdıkları kızlarını görüntülenmemesi için bir örtüyle gizledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde