Nano teknolojiyle ameliyathane kadar temiz oldu

Nano teknolojiyle ameliyathane kadar temiz oldu

Galleria, WAB (AgNPs) Wision Anti Bacterial Solution isimli nano teknolojik dezenfektan ile ameliyathane kadar hijyenik oldu!

Nano teknolojiyle ameliyathane kadar temiz oldu
16px
24px
22.06.2011 10:23
ABONE OLgoogle

Ziyaretçilerine her zaman ilkleri sunmayı hedefleyen Galleria, kapalı ortamlarda insan sağlığının koruması amacıyla Wision Medical ile anlaştı. WAB (AgNPs) Wision Anti Bacterial Solution isimli nano teknolojik dezenfektan ürününü kullanan Galleria, tüm ortak kullanım alanları ameliyathane kadar temiz hale getirdi.

Sektörde bir ilk olan uygulama sayesinde Galleria, WAB ile toz akarlarının, bakterilerin, küflerin, mantarların, yosunların ve benzeri organizmaların çoğalmasını ve barınmasını engelliyor ve toplum sağlığının korunmasına destek oluyor. Influenza (grip), Hepatit, Herpes, AIDS gibi virüslere karşı da etkinliği kanıtlanan ürün aynı zamanda, Sağlık Bakanlığı, EKOTEKS, TUBİTAK MAM ve TSE (TÜRK Standartlar Enstitüsü) tarafından onaylı.

Görünmez temizlik kalkanı!

Nanoteknoloji ile üretilen WAB (AgNPs) Wision Anti Bacterial Solution, etkisiyle de sektörde bir ilke imza atıyor. Günümüzde kullanılan dezenfektanlar 1-2 saat boyunca ve tek seferde koruma sağlarken Galleria, WAB’ın oluşturduğu görünmez kalkan ile hijyeni 90 güne çıkarıyor.

Nano gümüş mucizesi!

Bilinen en etkili antibiyotiklerden biri olan gümüş,  birçok ağır metalin aksine,  insanlar için zararsı. Hastalıkların tedavisinde 100 yılı aşkın süredir kullanılan gümüş, tıp alanında antibakteriyel madde gibi bazı ilaçların etken maddesini de oluşturuyor. Nano gümüş sayesinde WAB (AgNPs) Wision Anti-Bacterial Solution, yüksek düzey dezenfekte etkisi sağlıyor.

Nasıl kullanılıyor?

Plastik, ahşap, metal, seramik, cam yüzeylerden tekstil ve deriye kadar akla gelebilecek tüm yüzeylerde etkili olan ürün, uygulamadan sonra yüzeylerde görsel açıdan herhangi bir değişikliğe de sebep olmuyor. WAB, çocuk oyuncakları ve mobilyalarında dahi gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. WAB, silindiğinde bile yüzeyleri korumaya devam ediyor. Yüzeyin doğal bir parçası haline gelen ürün,  gıda ile temas eden yüzeylerde de kullanılabiliyor.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde