Nagehan Şaşmaz’dan Necati Şaşmaz hakkında flaş sözler!

Nagehan Şaşmaz’dan Necati Şaşmaz hakkında flaş sözler!

Oyuncu Necati Şaşmaz’ın açıklamalarına ilişkin boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz açıklama yaptı. Nagehan Şaşmaz, Amerikalı bir kadınla evli olduğunu iddia ettiği Necati Şaşmaz’ın bu evliliği Türkiye resmi makamlarından neden sakladığını sordu.

Nagehan Şaşmaz’dan Necati Şaşmaz hakkında flaş sözler!
16px
24px
02.12.2019 17:44
ABONE OLgoogle

Nagehan Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşi oyuncu Necati Şaşmaz'ın Amerikalı bir kadınla evli olduğunu iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Necati Şaşmaz da Claire B.'den 2001'de boşandığı ve iddiaların asılsız olduğunu beyan ederek avukatı Altın Mimir aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Haber içeriğinde belirtilen, müvekkilimizin ABD vatandaşı bir kadınla evli olduğu iddiası tamamen büyük bir yalan ve iftiradır. Zira müvekkilim 2001 yılında boşanmış olup Nagehan Şaşmaz da bunu bilmektedir. Sayın basın mensuplarından Necati Şaşmaz ile evliliğini bir ranta dönüştürmek isteyen Nagehan Şaşmaz'ın bu hileli tutum ve davranışlarına paye vermemelerini önemle rica ederiz” ifadelerine yer vermişti. Necati Şaşmaz'ın 10 milyon TL tazminat istediği eşi: Kendini 'mehdi' ilan etti

“NEDEN 4 YIL EVLİ KALDI”

Nagehan Şaşmaz cephesinden bu açıklamaya karşı cevap geldi. Nagehan Şaşmaz'ın avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla yaptığı açıklamada Necati Şaşmaz'ın ABD'de evli olduğuna ilişkin bilgi ulaştığı belirtilerek, “Müvekkilimizi şikayet hakkını kullandığı için rant peşinde koşmakla suçlayan Necati Şaşmaz'ın öncelikle cevap vermesi gereken sorular, bu evliliği niçin sakladığı, Türkiye'de resmi makamlara neden bildirmediği, kendisinden 25 yaş küçük bir kadın ile niçin ABD'de evlilik yaptığı ve kendi sunduğu belgeye göre neden 4yıl evli kaldığıdır” denildi.  10 milyon liralık boşanma: Necati Şaşmaz, Nagehan Şaşmaz'dan 10 milyon istiyor

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde