Musti, sağlık ve güzellikten kazanacak

Musti, sağlık ve güzellikten kazanacak

Dizilerde, önemli filmlerde zor rollerin altından başarıyla kalkan Musti’nin girişimcilik karnesi nasıl dersiniz?

Musti, sağlık ve güzellikten kazanacak
16px
24px
20.05.2011 17:20
ABONE OLgoogle

Besteci ve Türk popunun önde gelen isimlerinden Mustafa Sandal, “10 parmağında 10 marifet” deyimini gerçekten de hak eden sanatçılardan. Peki ilk reklam filminde bile oyunculuğuyla sırıtmayan, dizilerde, önemli filmlerde zor rollerin altından başarıyla kalkan Musti’nin girişimcilik karnesi nasıl dersiniz?

Üniversite eğitimini ABD’de alan Sandal, ilk şirketini 1997 yılında kurdu. Yada Müzik Film Yapım, halen de sanatçının konserlerini organize ediyor, albümlerinin yapımcılığını üstleniyor. Sandal, 2006’de işletmeci Cüneyt Kurt’la birlikte Bodrum Gündoğan Koyu’nda restoran işine de girmişti. Ancak bu işte umduğunu bulamayınca 2008 yılında bırakmıştı...

Mustafa Sandal’ın geçen hafta “Fikiron Sağlık Ürünleri Satış Pazarlama Limited” unvanıyla yeni bir şirket kurduğunu öğrenince merak edip aradık. Sandal, henüz çok taze bir gelişme olduğu için ayrıntılı bilgi vermek istemedi. Fikiron Sağlık ürünleri, adından da anlaşılacağı üzere sağlık ve güzellik ürünleri pazarlayacak. Sandal, diğer ayrıntıları ise şöyle anlatıyor:

“Şirketimiz daha çok yeni. Henüz tam olarak hangi markayı ve ürünleri getireceğimiz konusunda bir karar vermedik. Fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda durumu netleştireceğiz. Bu nedenle şu aşamada daha fazla bilgi vermek istemiyorum. Sağlık ve güzellik ürünlerine dönük bir çalışma yapıyoruz. Mağaza mı açacağız, yoksa satış noktalarına mı ürün pazarlayacağız henüz netleştirmedik. Sağlık ve güzellik ürünleri pazarında yer almak istiyoruz.”

Mustafa Sandal’ı bulmuşken, restoran işini bırakma nedenini de sorduk. Gündoğan Koyu’ndaki Otto Restaurant’ın halen hizmet verdiğini hatırlatan Sandal, “Güzel bir yerdi. Ancak Bodrum’da hayat 45-50 günle sınırlı. Okullar açılır açılmaz in cin top oynuyor. Karlı bir iş değildi. Bu yüzden ayrıldım. Restoranı şu anda Emir ve Emre Kurt kardeşler işletiyor” diyor.

Bu arada, Mustafa Sandal’ın Bodrum’da Mandal ismiyle bir de butik otel macerası olduğunu öğrendik. Ancak o oteldeki ortaklığı da bitmiş.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde