Mustafa Koç'un sağlık durumu nasıl

Mustafa Koç'un sağlık durumu nasıl

TÜSİAD Başkanı Yalçındağ, Mustafa Koç'u hastanede ziyeret etti, İşte verdiği bilgi..

Mustafa Koç'un sağlık durumu nasıl
16px
24px
14.01.2010 11:00
ABONE OLgoogle

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Mustafa Koç'u hastanede ziyaret etti.
Dün akşam geçirdiği deniz kazası sonrasında Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne gelen Koç'u ziyarete gelen Yalçındağ, hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ameliyatta olduğu için Mustafa Koç'u göremediğini ancak yakınlarından bilgi aldığını söyleyen Yalçındağ, aldığı bilgiye göre, Koç'un ameliyatının 1,5 saat içerisinde bitebileceğini ve önemli bir ameliyat olmadığını belirtti.

Kendisinin de daha önce bacağının kırıldığının hatırlatılması üzerine Yalçındağ, kendisinin çok parçalı bir kırık sorunu yaşadığını ve 7-8 saatlik bir ameliyat geçirdiğini ifade ederek, "Mustafa Beyinki, yakınlarından aldığım bilgiye göre, dizinin altında bir kırık varmış. Yani çok ciddi birşey değil. 1,5 saatte bitebilecek bir ameliyat..." diye konuştu.

Yalçındağ'ın yanı sıra Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko da Mustafa Koç'u ziyarete geldi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde