Mustafa Koç'un Tiger Woods'la buluşması

Mustafa Koç'un Tiger Woods'la buluşması

Mustafa Koç, Dünyanın en iyi golfçüsü Tiger Woods ile birlikte uzun süre sohbet ederken hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Mustafa Koç'un Tiger Woods'la buluşması
16px
24px
13.10.2012 11:21
ABONE OLgoogle

Antalya'da yabancı ve Türk golfçülerin yarıştığı turnuvada sonuçlar belli oldu.
Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında düzenlenen turnuvanın gruplardaki son maçlarında Rory Mcllroy ile Tiger Woods, Charl Schwartzel ile Matt Kuchar, Junstin Rose ile Webb Simpson, Lee Westwood ile Hunter Mahan karşılaştı.

Birinci gruptaki maçlarda Tiger Woods, rakibi Rory Mcllroy’u 6 atış farkla mağlup ederek puanını 2’ye yükseltti ve gruptan çıkmayı başardı.

Birinci grubun diğer karşılaşmasında ise Charl Schwartzel, Matt Kuchar’ı 2 atış farkla yendi. Sonuçlara göre, birinci grupta Charl Schwartzel 3 puanla lider, Tiger Woods 2 puanla ikinci, Matt Kuchar 1 puanla üçüncü olurken, maç kazanamayan Rory Mcllroy ise son sırada yer aldı.

İkinci grupta ise Justin Rose 3 puanla ilk sırada, Lee Westwood 2 puanla ikinci sırada, Webb Simpson 1 puanla üçüncü sırada yer alırken, Hunter Mahan puan alamadı ve sonuncu oldu.

Turnuvada, grubunda birinci olan ile diğer grubun ikincisinin mücadele edeceği karşılaşmalarda, Charl Schwartzel ile Lee Westwood, Tiger Woods ile Justin Rose karşılaşacak. Kura çekimleri sonucu Dünyanın en iyi golfcüsü Tiger Woods ile aynı takımda oynama hak kazananlar; Mustafa Koç, Ahmet Ağaoğlu, Fikret Öztürk, Selçuk Çetin, Duncan blake, Angus Mackenzie oldu.

Gruplardaki üçüncü maçların sonuçlanmasının ardından aynı akşam Kempinsky the Dome’da İstanbul cemiyet hayatının da aralarında bulunduğu birbirinden önemli isimler katıldı.

Türkiyenin sayılı iş adamlarından golf tutkunu  Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Dünyanın en iyi golfçüsü Tiger Woods ile birlikte uzun süre sohbet ederken hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde