Mustafa Koç ölümden dönmüş

Mustafa Koç ölümden dönmüş

Mustafa Koç'un babası Rahmi Beyde 40 yıl önce büyük bir deniz kazası geçirmiş...

Mustafa Koç ölümden dönmüş
16px
24px
14.01.2010 16:57
ABONE OLgoogle

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ameliyatının sona erdiği bildirildi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, dün akşam Çırağan Sarayı açıklarında şamandıraya çarpmasıyla meydana gelen deniz kazası sonrasında Amerikan Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen ve sağ bacağında kırık oluşan Koç'u ziyaret etti.

Sarıgül, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Mustafa Koç'un sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve ameliyatının bittiğini bildirdi.

Koç'un büyük bir kaza geçirdiğini, ancak çok ucuz atlattığını ifade eden Sarıgül, "Tekneyi kendisi kullanıyormuş. Ancak kendisinin kullanmaması gerekiyordu. Ucuz atlatılmış bir kaza... Sağlık durumu çok iyi. Kendisiyle konuştum. Neşesi ve morali yerinde" diye konuştu.

2 SAAT SÜREN AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi,Koç'un 2 saat süren ameliyatının başarılı geçtiğini ve birkaç gün içerisinde taburcu olmasının beklendiğini bildirdi.

Açıklamada, ''Ameliyatta, platotibial kırık, plak ve vida ile tespit edilmiştir. Hastanın genel durumu iyi olup, hastanemizdeki tedavisi normal odada devam etmektedir. Birkaç gün içerisinde taburcu olması beklenmektedir'' denildi.

Açıklamada, Mustafa Koç'un sağlığı ile ilgili gelişmelerin basınla yazılı olarak paylaşılacağı kaydedildi. 

RAHMİ KOÇ'TA 40 YIL ÖNCE KAZA GEÇİRMİŞ

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Faruk Süren de Koç'un durumunun iyi olduğunu, yemeğini yediğini söyledi. "Tarih tekerrürden ibarettir" diyen Süren, Rahmi Koç'un da 40 yıl önce aynı şekilde deniz kazası geçirdiğini belirtti.

ÇOK SAYIDA KİŞİ ZİYARET ETTİ

Geçirdiği deniz kazası nedeniyle Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Mustafa Koç'a ziyaretler sürüyor.

Mustafa Koç'u ziyaret eden Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Koç'un sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Dinçer'in yanı sıra, Tayfun Bayazıt'ın da aralarında bulunduğu iş dünyasından çok sayıda kişi Koç'u hastanede ziyaret etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde