Mustafa Koç hedefe ulaşamadı

Mustafa Koç hedefe ulaşamadı

Model Planör Dünya Şampiyonası'nda Mustafa Koç'lu milli takım hedefe varamadı

Mustafa Koç hedefe ulaşamadı
16px
24px
05.07.2008 20:20
ABONE OLgoogle

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde gerçekleştirilen FJ3 (motorsuz uzaktan kumandalı) Model Planör Dünya Şampiyonası'nda Almanya takımı 1. olurken Türkiye Milli Takımı ise 14.sırada yer alabildi.

Gebeş köyündeki Spor Yapı Tesisleri'nde 25 ülkeden 170 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonanın son iki gününde aldığı sonuçlarla Almanya milli takımı birinciliği elde etti. Bir hafta süren yarışların son gününde, en başarılı sonuçları alan 11 takım final yarıştı. 6 raunt üzerinden 10'ar dakikalık uçuşlar sonunda Alman takımından Benedict Feigl toplamda 4,997.30 puanla 1. olurken, Çek Cumhuriyeti takımından Jiri Duchan 2., yine Alman takımından Tobias Lahmlein ise 3.lüğü aldı.

Yarışlar sonunda yapılan değerlendirmede, toplamda 32,940,30 puan alan Alman ekibi Model Planör Dünya Şampiyonu oldu. 2.liği Çek Cumhuriyeti ekibi kazanırken, Yeni Zelanda takımı da 3.'lüğü elde etti.

Yarışmada, Murat Esibatır, Mustafa Koç ve Ilgaz Kalaycıoğlu'dan oluşan Türk ekibi ise 30,050,50 puan ile 25 takım arasında 14. oldu.

Mustafa Koç yarışma öncesinde hedeflerinin ilk 5 olduğunu açıklamıştı

Mustafa Koç'un ilk açıklamalarını okumak için tıklayın 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde