Mustafa Boydak ilk kez eşiyle

Mustafa Boydak ilk kez eşiyle

Türkiye Finans Katılım Bankası Başkanı Mustafa Boydak ilk kez eşiyle görüntülendi

Mustafa Boydak ilk kez eşiyle
16px
24px
20.03.2012 13:17
ABONE OLgoogle

Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Finans Katılım Bankası Başkanı Mustafa Boydak, genelde resepsiyonlara tek başına katılırdı. Ancak ilk kez bir toplantıya eşiyle birlikte katılan Boydak dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta Uludağ'da yapılan Ekonomi Zirvesi'ne eşi Müjgan hanımla katılan Mustafa Boydak'a gazeteciler büyük ilgi gösterdi. Eşiyle Uludağ'da mutlu bir gün geçiren Boydak,  "25 yil önce kadinlarin çalismasina karsiydim, günah olduguna inanirdim. Ne kadar hataliymisim. Düsünsenize müfusun yüzde 50’si kadin ve onlari eve kapatiyorsunuz" demişti.

Mustafa Boydak’in esi Müjgan Boydak ise bir dergiye verdiği demeçte esinin sık sık mutfaga girdigini, kendisine yardım ettigini, pilav ve çorba yapmada usta oldugunu söylemişti. Müjgan Boydak, "Boydaklarin esleri olarak bizler çok sansliyiz, bize çok deger verirler, bir dedigimizi iki etmezler" demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde