Mustafa Alabora köfteci oluyor

Mustafa Alabora köfteci oluyor

Ünlü oyuncu Mustafa Alabora, köfteciliğe başlıyor. Ortak olarak ‘Mustafali Gıda’ adlı bir şirket kurdu.

Mustafa Alabora köfteci oluyor
16px
24px
27.02.2010 09:44
ABONE OLgoogle

Ünlü oyuncu Mustafa Alabora, köfteciliğe başlıyor. Oyuncu Mehmet Ali Alabora’nın babası olan Mustafa Alabora, bu hafta mimar arkadaşı Ali Candan Büyükçelen’le ortak olarak ‘Mustafali Gıda’ adlı bir şirket kurdu.

10 Mart’ta Şile’de Tekirdağlı ‘Meşhur Köfteci Ali’nin şubesini açmaya hazırlandığını belirten Mustafa Alabora, yeni girişimiyle ilgili olarak şunları anlatıyor:

“Aşçılıkta oyunculuktan daha iddialıyım. Ancak köftecide bana pek iş düşmeyecek. Köfteler Tekirdağ’dan hazır gelecek. Şirketi geniş kapsamlı tuttuk. İleride bir lokanta zincirine dönebiliriz. Şile’de Işık Üniversitesi var. Yani köftecinin potansiyeli büyük. Ben daha önce de Bodrum ve İstanbul’da lokanta işletmiştim. Oyunculuğun enteresan bir yanı var. Kara Melek dizisinden sonra 5 yıl, Yanık Koza’dan sonra 4 yıl iş teklifi gelmedi. Bu köfteci sayesinde 15 kişiye de ekmek kapısı açacağız. İşin ilginç yanı, bu sefer köfteciyi açarken bir de dizi teklifi geldi. Fox TV’de başlıyoruz.”

Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde