Mustafa ​Koç hem oynuyor hem kazanıyor

Mustafa ​Koç hem oynuyor hem kazanıyor

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Koç’un tutkusu paraya dönüşüyor..

Mustafa ​Koç hem oynuyor hem kazanıyor
16px
24px
16.01.2015 12:18
ABONE OLgoogle
İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç geçen hafta Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesini açıkladı.

1 milyon metrekare alana sahip olan bu projenin yatırım maliyeti 900 milyon euro olarak belirlenmiş. Bu merkez mevcut fuar ve yaşam alanlarından farklı olacak. İçinde golf sahasının da bulunduğu alanda yılda 200 fuar etkinliği düzenlenecek. Projenin ilk etabı 2017’de bitirilecek. 

İçinde golf sahasının da yer alacağı bu projeyle ilgili kulis bir bilgiye ulaştık. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Koç’un golf tutkunu oldukları kamuoyunun malumudur. Her fırsatta golf için vakit ayırırlar. Koç Ailesi bu tutkusunu ticarete de dökmüş durumda. 2013’te kurdukları Silivri Golf Turizmi Anonim Şirketi ile Hamoğlu Holding’e ait Silivri Klasis Golf tesislerinin işletmesini de yapıyorlar. Şirketin kaptan köşkünde ise Caroline Koç bulunuyor.

Mustafa Koç, Maltepe Belediyesi’nin yeni projesinde golf sahasının olacağını duyunca işbirliği teklifinde bulunmuş ve proje içinde yer alacak golf sahalarının işletmesine şimdiden talip olmuş. Bu işbirliği her iki taraf için de kazançlı gibi görünüyor.

Koç, şirketi için yeni bir saha kazanmış olacak, belediye ise iyi bir işletmeciye emanet etmiş olacak. Bakalım bu işbirliği görüşmeleri nasıl sonuçlanacak?
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde