Murat Ülker'in gururlandığı olay: Çok şükür....

Murat Ülker'in gururlandığı olay: Çok şükür....

Geçtiğimiz Kasım ayında United Biscuits’i bünyesine katarak dünyanın üçüncü büyük bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding patronu Murat Ülker'den olay paylaşım...

Murat Ülker'in gururlandığı olay: Çok şükür....
16px
24px
29.12.2015 13:48
ABONE OLgoogle
Geçtiğimiz Kasım ayında United Biscuits’i bünyesine katarak dünyanın üçüncü büyük bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding, stratejik pazarlar arasında gördüğü Çin’de operasyonlarını büyütmeye devam ediyor.

Çin’de ağırlıklı olarak United Biscuits ile varlık gösteren şirket, Çin’in en büyük e-ticaret şirketi Alibaba’nın bünyesindeki Tmall Global platformunda sanal mağazasını açtı.  Mağaza, United Biscuits’in üçüncü sanal mağazası.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker bu sevindirici olayı sosyal medyada paylaştı: Murat Ülker şunları yazdı:

"1984’te ilk işe başladığımda "İleride internet icat olacak; Çin'de internet olacak ve Ülker ürün satılacak" deseler herhalde inanamazdım. 

Bugün Çin’in en büyük e-ticaret şirketi Alibaba’nın bünyesindeki Tmall Global platformunda, sanal mağazada Albeni, Çokokrem gibi ürünlerimiz var. 

Çok şükür. Ekip arkadaşların güçlü ise her şey mümkün. 

Tabii batıya kıyasla geriden koşan eski medeniyetlerin muasır hale gelebilmesi dijital teknolojinin bir cilvesi😉." 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde