Murat Ülker'i sevindiren flaş transfer

Murat Ülker'i sevindiren flaş transfer

Türk sporunun en büyük destekçilerinden Yıldız Holding'in yönetim kurulu başkanı Murat Ülker, bu transfere çok sevindi...

Murat Ülker'i sevindiren flaş transfer
16px
24px
26.06.2015 09:43
ABONE OLgoogle
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Bursasporlu Enes Ünal'ın dünya devi Manchester City'ye transfer olmasıyla ilgili anlamlı bir tweet
     
Bursaspor'un 18 yaşındaki genç yeteneği Enes Ünal'ın dünya devi Manchester City'ye transfer olması Türk futbolu adına 2015 yılının en güzel haberlerinden biri oldu.

Bu sürpriz transfere en çok sevinen isimlerden biri de Türk sporunun en büyük destekçilerinden Ülker Grubu'nun bağlı bulunduğu Yıldız Holding'in yönetim kurulu başkanı Murat Ülker'di.

Ünlü işadamının bu denli sevinmesinin nedeni ise, Enes Ünal'ın, Ülker Grubu'nun Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı işbirliği sonucu hayata geçirilen TFF-Ülker Futbol Köyü'nde eğitim gören gençlerden biri olmasıydı.

Murat Ülker bu konudaki mutluluğunu dün akşam sosyal medyadan duyurdu. Twitter hesabından bir mesaj yazan Ülker, "2009 TFF-Ülker Futbol Köyü'nden Manchester City'ye uzanan başarı, ne mutlu bize" ifadesini kullandı. Murat Ülker tweet'inde Ülker Grubu'nun Enes Ünal'ın bir videosunun yer aldığı linki de paylaştı.



ENES ÜNAL SÜPER LİG'İN EN GENÇ GOLCÜSÜ

Enes Ünal, 25 Ağustos 2013'te Bursaspor ile Galatasaray'ın 1-1 berabere kaldığı maçın 74. dakikasında takımının tek golünü atmıştı O tarihte henüz 16 yaşında olan Enes, Süper Lig tarihinde gol atan en genç  isim unvanını kazandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde