Murat Ülker, hangi Alman şirketin hisselerini alıyor?

Murat Ülker, hangi Alman şirketin hisselerini alıyor?

Yıldız Holding yeni bir satın almaya imza atıyor. İşte Yıldız Holding'in yüzde 50'sini alacağı şirket:

Murat Ülker, hangi Alman şirketin hisselerini alıyor?
16px
24px
04.05.2015 09:26
ABONE OLgoogle
Yıldız Holding yeni bir satın almaya imza atıyor. Bloomberg'den Ercan Ersoy'un haberine göre, konu hakkında bilgisi olan, fakat isimlerinin yayınlanmasını istemeyen iki yetkilinin verdiği bilgilere göre Yıldız Holding, Alman Eckes Granini Group'tan meyve suyu şirketi Yıldız Granini'nin kalan yüzde 50 hissesini de satın alıyor.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre Yıldız Holding bu satın alma için 75 milyon lira ödeyecek. İşlemin tamamlanması rekabet kurumlarının onayına bağlı durumda. Yıldız Holding 2010 yılında Alman EckesGranini ile meyve suyu üretimi için Türkiye'de ortaklık kurmuştu.

Bununla birlikte Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, bugün kişisel Twitter hesabından "Gözde yönetim kurulundayız. Artık bazı iştiraklerimiz satışa hazır hale geldi" ifadesini paylaşmıştı. Murat Ülker'in bu paylaşımından sonra Gözde Girişim Sermayesi'nin hisseleri yükselişe geçti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde