Murat Ülker’den çalışma arkadaşlarına mektup: Farklılıklarımız saygı duyulacak zenginliklerimizdir

Murat Ülker’den çalışma arkadaşlarına mektup: Farklılıklarımız saygı duyulacak zenginliklerimizdir

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 8 Mart Kadınlar Günü vesilesi ile çalışma arkadaşlarına bir mektup gönderdi.

Murat Ülker’den çalışma arkadaşlarına mektup: Farklılıklarımız saygı duyulacak zenginliklerimizdir
16px
24px
08.03.2017 05:19
ABONE OLgoogle

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 8 Mart Kadınlar Günü vesilesi ile çalışma arkadaşlarına bir mektup gönderdi. “Çalışanlarının yüzde 40’ı kadınlardan oluşan Yıldız Holding’de farklılıklarımız saygı duyulacak zenginliklerimizdir” diyen Ülker, çalışma arkadaşlarına şöyle seslendi:

“Değerli Arkadaşlarım,

8 Mart Dünya Kadınlar günü hepimize kutlu olsun. İyiliklere vesile olsun.

Ben birlikte çalışmaktan duyduğum memnuniyeti belirtirken; Yıldız Holding’in toplumun tamamını yansıtan ve evrensel kriterlerin geçerli olduğu bir çalışma ortamı oluşturmayı başardığından emin oluyorum. Bilhassa çalışan kadınlar konusundaki farkındalığı toplumun hissetmesi oldukça önemli. Ancak bu şekilde kanunlarla önlenemeyen bazı önyargı ve kadına yönelik şiddetin önüne geçilebilir.

GOAL21’in amaç birliği bölümünde değinildiği gibi farklılıklarımız saygı duyulacak zenginliklerimizdir. Hepimiz insan olarak eşitiz; sadece farklıyız. Bu da bizim topluma katkıda bulunmamızı sağlayan özelliğimizdir.

Hizmet ettiğimiz tüketicilerimizin yarısı kadın, yarısı çocuk. Çocuklarımızın yarısı da kız çocuğu. Onların ne istediğini, ne beklediğini anlamaz ve anladığımızı da karar mekanizmalarında temsil ettiremezsek başarılı olamayız. Bunun için işyerinde kadınlar için pozitif uygulamalar kanımca gereklidir.  Eğitim, meslek edindirme ve istihdam konusunda desteklenmeleri toplumumuzun geleceği için önemlidir. Günümüzde kadınları karar mekanizması dışında tutarak ilerlemek, mümkün değil.

8 Mart Kadınlar Günü vesilesi ile bize emekleri, fikirleri, zihinleri ile katkıda bulunan, işimizi geliştiren tüm kadın arkadaşlarıma teşekkür eder, birlikte nice başarılar için çalışmaya devam etmeyi dilerim.”

Murat Ülker

Yönetim Kurulu Başkanı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde