Murat Sancak’a saldırıda yeni iddialar!

Murat Sancak’a saldırıda yeni iddialar!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından gözler yeniden Murat Sancak'a saldırı soruşturmasına çevrildi.

Murat Sancak’a saldırıda yeni iddialar!
16px
24px
12.10.2015 11:00
ABONE OLgoogle
Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, koruması ve şoförünün bulunduğu otomobil yaklaşık bir buçuk ay önce Hadımköy’deki Alkent 2000 Sitesi önünde çapraz ateşe tutulmuştu. 21 kurşunun isabet ettiği otomobilde büyük bir şans eseri ölen ya da yaralanan olmamıştı. Saldırının ardından faillerin bir türlü yakalanamaması kaumuoyunda soru işaretlerine neden olmuştu.

Dün Başbakan Davutoğlu ile görüşen CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları soru işaretlerini artırdı. Kılıçdaroğlu Başbakan’ın kendisine Murat Sancak’a yapılan silahlı saldırının faillerinin yakalandığını söylediğini açıkladı. Ancak konuyla ilgili emniyetten her hangi bir açıklama yapılmaması “Kumar borcu” iddialarını yeniden alevlendirdi.

EMRE USLU’NUN KUMAR BORCU İDDİASI GÜÇLENİYOR!

Emre Uslu, saldırıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atmıştı. Uslu’nun sahip olduğu internet sitesinde yer alan habere göre; Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak’a yapılan saldırının nedeni olarak ‘piyasaya’ olan kumar borcu gösterildi. İstanbul’da bir kumarhanede sürekli kumar oynadığı iddia edilen Murat Sancak’ın kumarhaneye olan 10 Milyon TL’lik borcunu ödemediği için kurşunlandığı ileri sürüldü.

Habere göre; kumarhane işletmecileri Sancak ile irtibata geçerek borcunu en yakın zamanda ödemesi talebinde bulundu. Ancak Sancak, bunu sürekli reddetti. Bunun üzerine Sancak’ın aracı takibe alınarak grup tarafından silahlı saldırıya uğradı. Cemaatçilerin iddiasına göre; olayın bir terör saldırısı gibi gözükmesi için de bazı yetkilerle irtibata geçildi. Star Medya Grubu’nun saldırının üstüne gitmeme nedeni olarak ise bu kumar detayının olduğu ileri sürüldü.

KILIÇDAROĞLU AÇIKLADI: FAİLLER YAKALANDI

Dün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları saldırıyla ilgili yeni iddialara neden oldu. CHP lideri “Başbakan’ın kendisine Murat Sancak’a yapılan silahlı saldırının faillerinin yakalandığını söylediğini” açıkladı. Bu açıklamaya rağmen gerek İstanbul Emniyeti’nden gerekse bizzat İçişleri Bakanlığı’ndan herhangi bir açıklama yapılmaması kulislerde farklı iddialara neden oldu.

“SEÇİM SÜRECİNDE OLDUĞU İÇİN…”

Kulislerde konuşulan iddialara göre; kamuoyuna “terör saldırısı” diye algılatılan saldırının “kumar borcu” yüzünden çıktığının anlaşılması üzerine İstanbul Emniyeti sessizliğe büründü. AKP’nin “Seçim sürecindeyiz, gerçek açıklanırsa zarar görürüz” ikazı üzerine olaya ilişkin açıklama yapılmadığı iddia edildi.

Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde