Muhtar Kent : Türkiye’de inanılmaz bir nesil var

Muhtar Kent : Türkiye’de inanılmaz bir nesil var

Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi’nin son gününde konuşma yapan Coca Cola’nın CEO’su Muhtar Kent Türkiye’deki genç nüfusu övdü.

Muhtar Kent : Türkiye’de inanılmaz bir nesil var
16px
24px
28.04.2013 17:20
ABONE OLgoogle

Bu yıl 33.’sü gerçekleştirilen Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi’nin son gününde konuşma yapan Coca Cola’nın CEO’su Muhtar Kent Türkiye’deki genç nüfusu övdü.

Türkiye’deki genç neslin dünyanın geleceğinde söz sahibi olacağını ifade eden Kent, “Onlar Türkiye için de dünya için de büyük öneme sahipler. İnanılmaz bir nesil var. Bu dünyayı değiştirmeye giden bir nesil” dedi.

Genç nüfusun dünyadaki değişimin bir parçası olacağını ifade eden Kent, “Sizler dünyayı yeniden şekillendirip değiştireceksiniz, dünyadaki değişimin bir parçası olacaksınız” diye konuştu.

Küresel ekonomik kriz hakkında da açıklamalarda bulunan Kent, küresel kredi üzerinde aşırı güven ve somut kullanılabilir fon eksikliğini de hatırlatarak, “Herkes plastik para taşır. İnsanlar nakit hissini kaybetti” şeklinde konuştu.

Konferans ABD Kongre Üyesi Jim Moran onuruna verilen yemekle sona erdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde