Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu sembol iki mağazası kapattı

Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu sembol iki mağazası kapattı

Maslak’taki mağazalar kapanmış. Bu arada İstanbul Torium AVM’deki mağaza da geçtiğimiz günlerde kepenk indirmiş.

Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu sembol iki mağazası kapattı
16px
24px
09.03.2018 15:20
ABONE OLgoogle

Mudo, 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı'nda, 12 metrekarelik bir dükkânda doğdu. Mustafa Taviloğlu tarafından kurulan firma, 1967’de Türkiye'de ilk baskılı tişört satışını gerçekleştirdi.

1970’de jean ve spor giyim ağırlıklı ürünlerin yer aldığı Erenköy Mudo Store mağazasının açılması, marka için önemli bir dönüm noktası oldu.

1980’de Türkiye'de billboardları reklam mecrası olarak kullanan ilk marka yine Mudo’du. İstanbul Boğazı'nda motorlar aracılığı ile billboard kullanma işini de ilk Mudo akıl etti. Firma bugün Mudo Collection ve Mudo Consept ile iki farklı konseptte faaliyet gösteriyor.   Mudo: Eskiden 'İşler nasıl' diye sorarlardı, şimdi 'Ne olacak' diye soruyorlar

Müşterilerine iç ve dış mekan mobilyadan aydınlatmaya, banyo ve mutfak ürünlerinden aksesuarlara ve ev tekstiline kadar uzanan 38 binin üzerinde çeşitle hizmet veriyor. 26 ilde kendisine ait 115 mağazası var. 

Gelelim kulis bilgisine... Firma için sembol iki mağaza vardı. Biri Mudo Consept diğeri Mudo Collection.

Öğrendiğimize göre Maslak’taki mağazalar kapanmış. Bu arada İstanbul Torium AVM’deki mağaza da geçtiğimiz günlerde kepenk indirmiş.

Ancak duyduğumuza göre hemen Torium’un arkasında daha büyük bir Mudo açılacakmış. Yeni mağaza Haziran ayına yetişecekmiş… 

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde