Mücevher’in Oscar’ı ilk kez bir Türk markasına verildi

Mücevher’in Oscar’ı ilk kez bir Türk markasına verildi

Luxury Lifestyle Awards 2014 ödülleri Londra'da özel bir ödül töreni ile verildi. Lüks Mücevher kategorisindeki ödülün sahibi Altınbaş oldu.

Mücevher’in Oscar’ı ilk kez bir Türk markasına verildi
16px
24px
30.08.2014 18:19
ABONE OLgoogle
250 Milyar dolarlık lüks tüketim sektörüne yönelik olarak her yıl geleneksel olarak  düzenlenen,  Luxury Lifestyle Awards 2014 ödülleri Londra'da özel bir ödül töreni ile verildi. Lüks Mücevher kategorisindeki ödülün sahibi Altınbaş oldu. 

Dünyanın önde gelen lüks markalarının 2009 yılından bu yana ödüllendirildiği en prestijli yarışmalardan Luxury Lifestyle Awards’ ıbu yıl kazananlar, İngiltere’nin başkenti Londra’da, 29 Ağustos 2014 Cuma akşamı düzenlenen görkemli bir törenle açıklandı.

10 Avrupa ülkesinden, tüm kategorilerde en lüks segmentten markaların bulunduğu organizasyonda mücevher alanında Türkiye’den yarışan adaylardan Altınbaş jüri tarafından birinciliğe layık görüldü. Lüks sektörünün Oscar’ı olarak nitelenen ve danışmanlığı Price Water House Coopers tarafından yapılan Luxury Lifestyle Awards organizasyonunda bu yıl da birbirinden ünlü markalara birincilik ödülü verildi.

Altınbaş CEO'su Ali Bulut törende gerçekleştirdiği konuşmada, altın ve değerli taş işleme geleneğinin Anadolu'da binlerce yıllık bir geleneğin devamı olarak bugün çok büyük bir sektöre dönüştüğünü belirterek, bu geleneği sürdüren bir marka olarak Altınbaş’ın hedefinin dünya pazarlarında lüks sektörünün küresel markaları ile rekabet etmek ve Türkiye’yi dünyada başarı ile temsil etmek olduğunu söyledi. Ödülün sadece Altınbaş'ın değil Türk mücevher sektörünün de başarısı olduğunu vurguladı.

Organizasyonda konuşan Luxury Life style Awards yetkilileri, Altınbaş’ın özgün tasarımları ve kalitesinin yanı sıra, marka yönetim ve tüketiciye yönelik başarıl ıçalışmaları nedeni ile bu ödüle layık görüldüğünü belirtti. 

Luxury Lifestyle Awards ödülleri, lüks sektöründe marka, ürün ve hizmetleri ile tüketici gözünde ayrıcalıklı bir konuma gelen uluslararası şirketlere veriliyor. Katılımcılar, uluslararası lüks sektörünün guruları, bağımsız uzmanlar, iş ve sanat yaşamının önde gelen isimleri ve medyanın baş editörlerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendiriliyor. Price Water House Coopers’ın (PwC) resmi danışmanı olduğu Luxury Lifestyle Awards 2014’ün organizasyon komitesi ve sponsorları arasında dünyanın en önde gelen lüks markaları yer alıyor.  “Luxury Lifestyle Awards” Ödülleri, lüks sektöründe marka, ürün ve hizmetleri ile tüketici gözünde ayrıcalıklı bir konuma gelen şirketlere verilen uluslararası bir ödüldür.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde