Movado 'Safiro' ile masumiyetin ışıltısı

Movado 'Safiro' ile masumiyetin ışıltısı

Çelik bilekliği şıklığınızı, siyah kadranı gizeminizi, yuvarlak kasası masumiyetinizi yansıtacak. Ve siz “Movado Safiro Koleksiyonu” ile bu yaza damganızı vuracaksınız…

Movado 'Safiro' ile masumiyetin ışıltısı
16px
24px
04.07.2006 18:30
ABONE OLgoogle

Türkiye Distribütörlüğünü Konyalı Saat’in yaptığı modernizmin simgesi olan seçkin saat markası MOVADO Safiro Koleksiyonu dramatik güzelliğin modern bir saati. Yeni Movado “Safiro”,   ayırt edici tasarımı ile çağdaş ve şıklığını koruyan çizgileri bir araya getiriyor.

Dramatik güzelliğin ve masumiyetin simgesi haline gelen şık görünümlü Movado Safiro koleksiyonu, ikonik siyah Museum kadranı, paslanmaz çelik kasası ve metalize safir kristalle kaplı olmasıyla sanatsal bir şekilde yaşamın şıklığını vurgulayarak çarpıcı esteği ile, pürüzsüz çelik bilekliği ve kasadan sürekli akan bağlantılarla saat tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Göze çarpan bir şekilde çağdaş olan ve beraberinde mutlak şıklığını koruyan “Safiro”  Movado saatlerinin simgesel museum kadranındaki nokta motifini siyah kadranda  yorumlarken, paslanmaz çelik bileklik içerisinde heyecan uyandırıyor.

Hassas İsviçre Quartz  Makine ‘ ye sahip olan bu eşsiz model trendi bileğinizden yakalıyor.

Movado Saatlerini Konyalı Saat mağazaları ve tüm seçkin saat mağazalarında bulabilirsiniz.    

Movado Saatleri Satış Fiyat Aralığı : 1.100 CHF  - 15.000 CHF


Movado Saatleri Türkiye Distribütörü: Konyalı Saat

Tel: 0212 698 25 25

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde