Modern, farklı ve biraz da çılgın bir görüntü

Modern, farklı ve biraz da çılgın bir görüntü

Herkeste aynı saç kesimini görmekten veya benzeri kesimleri yaptırmaktan sıkıldıysanız, asimetrik perçemi deneyebilirsiniz! Modern, farklı ve biraz da çılgın bir görüntü katabilir size…

Modern, farklı ve biraz da çılgın bir görüntü
16px
24px
30.07.2012 17:05
ABONE OLgoogle

Bir moda başlıyor, sokağa bir çıkıyorsunuz neredeyse bütün kadınlar aynı. Saç kesimleri aynı, saç renkleri çoğunlukla aynı, fönleri de doğal olarak aynı…

Saç konusunda Türk kadınlarının çoğunlukla genel eğilimi takip etmeye meyilli olduğunu söyleyen TRİO Kuaför’ün sahibi Sebahattin Karabulut, “Yeni tarzları denemekten korkuyor hanımlarımız. Ama fark yaratmak, özgün olmak için hanımlarımızın cesur olması gerekiyor. Kendilerine yakışanı, kendilerini iyi hissettikleri tarzları bulmaları için test etmekten kaçınmasınlar. Bu sadece saçla ilgili bir durum değil. Giyimden makyaja, hatta oje rengine kadar böyle. Hanımlar aynı olmaktan şikayet ediyorlar ama benzeri şeyleri talep etmekten de vazgeçmiyorlar” diyor.

 Doğru kesilmiş bir perçemin her kadına yakışacağını söyleyen Karabulut, perçemin şeklinin yüz tipine göre belirlenmesi gerektiğini ifade ediyor. Kimilerine yoğun kimilerine ise seyrek ya da asimetrik kesimli çılgın perçemlerin yakıştığını söyleyen Karabulut, kısa asimetrik perçem için yüz şeklinin çok orantılı olması gerektiğini belirtiyor. Geniş alın yapısına sahip hanımların ise uzun kesilmiş asimetrik perçemi tercih edebileceğini ifade ediyor.

 Perçemin koyu renkte daha güzel durduğunu söyleyen Karabulut, açık renk uygulamalarında bile perçemi bir-iki ton koyultmak gerektiğini belirtiyor.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde