Modaya seyirci kalmayın

Modaya seyirci kalmayın

IF Uluslararası İstanbul Hazır Giyim Fuarı" 25-27 Ağustos tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Bu yıl 6'ncısı düzenlenecek fuar "Seyirci Kalmayın" konsepti ve "Modanın Ekseninde İstanbul" ana temasını işliyor.

Modaya seyirci kalmayın
16px
24px
26.07.2005 12:23
ABONE OLgoogle

Hazır giyim, triko, çocuk giyim, iç giyim, çorap, jean, konfeksiyon, yan sanayi ve aksesuarları konusunda ulusal ve uluslararası çok sayıda firmayı buluşturacak olan fuarda, içinde bulunulan ve önümüzdeki sezonun moda trendleri, tekstil sektörünün geldiği nokta ve gelecek projeksiyonları ilgililerin dikkatine sunulacak.

TÜYAP ve 10 meslek örgütünün oluşturduğu IF Konseyi'nin hazırladığı fuarda, Birleşmiş Markalar Derneği'ne (BMD) üye firmalar yapacakları toplu katılım ile ürünlerini farklı bir profilde sergileme imkanı bulacak. Yurtdışından çok sayıda profesyonel ziyaretçinin beklendiği fuar süresince çeşitli moda ve tasarım etkinlikleri gerçekleştirilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde