Mirkelam sırtını hangi Sabancı'ya dayadı?

Mirkelam sırtını hangi Sabancı'ya dayadı?

20 Mayıs 1995'te koşar adım hayatımıza giren Mirkelam, hangi Sabancı'ya sırtını dayadı?

Mirkelam sırtını hangi Sabancı'ya dayadı?
16px
24px
01.08.2012 05:40
ABONE OLgoogle

20 Mayıs 1995'te koşar adım hayatımıza giren ancak uzun süredir pek sesi soluğu çıkmayan Mirkelam, Bodrum'da ortaya çıktı!

'Her Gece' adlı klibinde koşup koşup bir yere varamayan Mirkelam, bu kez yolun sonunu bulmuş gibi görünüyor; en azından gönül yolunun... 2003 yılında eşi Arzu Hanım ile 10 yıl süren evliliğini noktalayan Mirkelam'ın bu süreçteki aşk hayatını bilemiyorum ama son olarak Sabancı Ailesi'nin bir ferdinin gönlünü çalmayı başardığını öğrendim. Mirkelam'ın gönlünün yeni sultanı, Forbes 2011 'En Zengin 100 Türk' listesine 46'ncı sıradan giren YA-SA Holding'in patronu Yalçın Sabancı'nın kızı Aysen Sabancı.

DENİZ KIYISINDA DANS VE SERENAT!

Babası gibi çok ortalarda gözükmeyi sevmeyen Aysen Hanım'ı, yaklaşık üç yıl önce işadamı Levent Aydan ile flört etmeye başladığında tanımıştık. Üç yıldır süren bu ilişki ne zaman bitti bilmiyorum ama Aysen Hanım, Mirkelam ile yeni bir aşka yelken açmış.

Bodrum'da, bizim paparazzilerin pek uğramadığı bir koyda görüntülenen aşıkların cicim aylarını yaşadıkları her hallerinden belli oluyor. Mirkelam, plajda Aysen Hanım'a şarkılar söyleyip dans ediyor, ona espriler yapıyor. Bir ara artistik pozlar da veren aşıklar, birbirlerini sırtlarına alıp şakalaşıyor. Bu sırada Aysen Hanım'ın kahkahaları havada uçuşuyor; demek ki, Aysen Hanım mutluluğu Mirkelam'da yakalamış. Sabancı Ailesi, sanatçı bir damat ister mi bilmiyorum ama Allah tamamına erdirsin diyorum!!!

SOSYETEDE YENİ BİR AŞK BOMBASI!

Mirkelam, plajda Aysen Sabancı'ya yapmadığını bırakmıyor; onun için dans edip mini bir konser bile veriyor. Espri olsun diye artistik pozlar verip şakalaşan aşıklar; liseli gençleri aratmıyor.

Bülent Cankurt/Günaydın

İŞTE O KARELER  TIKLAYIN

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde