Milyonerler gondol sefası yapacak

Milyonerler gondol sefası yapacak

Milyoner Fuarı'nda yattan gelinliğe, tespihten yüzüğe kadar yüze yakın ürün sergileniyor. Fuarın en pahalı ürünü 3 milyon dolarlık elmas yüzük

Milyonerler gondol sefası yapacak
16px
24px
05.03.2010 06:04
ABONE OLgoogle

Zenginler lüksü ve altını sever CNR Expo Fuarcılık ve GİJRATH Media Group işbirliği ile ikincisi düzenlenen Milyoner Fuarı, milyon dolarlık ürünlere ev sahipliği yapıyor.

12.5 metrelik yattan Swarovski taşlı gelinliğe, yakut tespihten 26 bin liralık avizeye kadar birçok ürünün sergilendiği fuardaki en pahalı ürünlerden biri de Belçikalı mücevher firması Diamond Centenaire'nin 5 karatlık elmas yüzüğü oldu. 3 milyon dolarlık yüzüğün bugün fuara getirilmesi bekleniyor.

Escada'nın defilesiyle açılan 7 Mart'a kadar sürecek fuarı yerli yabancı 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. CNR Holding Satış Koordinatörü Selçuk İçinsel, fuarda 30'a yakın firmanın 100'e yakın ürününün sergilendiğini kaydetti. 4 bin metrekare alan üzerindeki fuarda bu yıl 15 milyon dolar tutarında satış yapılması hedefleniyor. İlki 30 Ekim-2 Kasım 2008'de yapılan Milyoner Fuarı İstanbul'da 100 milyon dolarlık iş hacmi yaratılmıştı. Fuarda dikkat çeken ürünler şöyle:

 107'nci yılını kutlayan Harley Davidson fuara 35 bin euroluk ultra classic ürünleriyle katılıyor.
 Dubai'nin Palmiye adasındaki Ottoman, Libya'daki Rixos gibi ultra lüks otellere avize üreten Özartaş 26 bin TL'lik ürünüyle dikkat çekiyor. 

 Seval Gelinlik'in cam fanusta sergilediği 'İSTANBUL' adlı gelinliğine ilk talep Azerbaycan'dan geldi.
Nas Concept'in ev tekstili ürünlerinden en pahalısı bin TL'lik nevresim takımı oldu.
'Ustası fazla yaşamaz' denilen, civa gazıyla eritilen altının işlenmesiyle ortaya çıkan tombakları 8 bin liraya satışa sunan Tombak firmasında bronz heykeller 24 bin liraya kadar çıkıyor.
 Limoges porseleni ve 24 ayar altın kullanılarak yapılan Havilan firmasına ait yemek takımının fiyatı 20 bin euro. 

 Damat ise Ceremony markası içinde sergilenen 3 bin 500 TL değerindeki 3 gömlek ağırlığında, giyenin vücut şeklini alan takım elbisesiyle fuara katıldı.

Zenginler lüksü ve altını sever

Interlimousine'in Lincoln Town Car isimli aracını kiralamanın saati 60 euro. Türkiye'de üç adet bulunan bu model Paris Hilton, Sharone Stone, Patricia Kaas, Süleyman Demirel ve Ajda Pekkan gibi isimler tarafından tercih ediliyor. 

 120 bin dolar değerindeki pırlanta tespihi Ortadoğulu bir alıcıya satan Suat Özdemir firması, ürünü pazar günü fuarda sergileyecek. Firmanın fuardaki en pahalı ürünü ise 5 bin dolar değerindeki yakut tespih. Özdemir her tesbih. 

 Milyoner Fuarı İstanbul'un gözde ürünleri arasında altından yapılan tombak ile altın yemek takımı da bulunuyor.

Pınar Çelik/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde