Milyonerler borsadaki rekor fırsatını kaçırdı

Milyonerler borsadaki rekor fırsatını kaçırdı

TEB Genel Müdür Yardımcısı Mendi: Özel bankacılık müşterilerinin yüzde 80’’i parasını mevduatta tutuyor. Borsada bu yıl rekorlar kırıldı, maalesef değerlendirmediler.

Milyonerler borsadaki rekor fırsatını kaçırdı
16px
24px
15.08.2017 08:10
ABONE OLgoogle

Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, 10 bine yakın özel bankacılık müşterilerinin olduğunu belirterek, özel bankacılık müşterisi olmak üzere 1 milyon TL’nin üzerinde mevduatının olması gerektiğini söyledi.

Mendi, “Bu alanda şu anda yüzde 10 büyüme var. Geçen yıl yüzde 20 büyümüştük. Bu yıl da aynı paralelde büyüme olacak. Özel bankacılık müşteri sayısında yüzde 10’a yakın pazar payımız var. Türkiye’de ilk kez özel bankacılık kelimesini kullanan bankayız. 14 tane özel bankacılık merkezimiz ve 10 tane de şubelerin içinde özel bankacılık köşemiz var” dedi.

Faiz düşecek

Mevduat faizlerinin düşme eğiliminde olduğunu yüzde 15’ten 14’e gerilediğini dile getiren Mendi, faizin trend olarak biraz daha düşmesini beklediklerini, dövize de son dönemlerde ilginin azaldığını anlattı. 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde