Milyarderlerin dev düellosu! Eğer intikam arıyorsan iki mezar kazacaksın

Milyarderlerin dev düellosu! Eğer intikam arıyorsan iki mezar kazacaksın

Amazon.com'ın sahibi Jeff Bezos, Paypal'ın kurucusu Peter Thiel'e "Eğer intikam arıyorsan iki mezar kazacaksın. Biri kendin için..." diye seslendi.

Milyarderlerin dev düellosu! Eğer intikam arıyorsan iki mezar kazacaksın
16px
24px
01.06.2016 15:18
ABONE OLgoogle
Forbes Dergisi’ne göre 62 milyar dolar serveti bulunan iş adamı Jeff Bezos, Vox Media’nın  Los Angeles’ta düzenlediği ‘Code Confgerence’a katıldı.

Business Insider’in haberine göre, burada söz alan Bezos, Paypal kurucusu Peter Thiel’in, ünlü güreşçi Hulk Hogan’ın basın kuruluşu Gawker Media’ya açtığı dava için Hogan’a 10 milyon dolarlık yardımda bulunmasını eleştirdi.

‘İKİ MEZAR KAZ. BİRİ KENDİN İÇİN…’

Bezos, düşünce ve basın özgürlüğüne dem vurarak “Eğer eleştiriyi hoşunuza gitmiyorsa aldırış etmemeyi öğrenmelisiniz. Çünkü eleştiriyi asla durduramazsınız. Eğer dünya için bir şey yaparsanız eleştiri de alırsınız. Bunu durduramazsınız. İşinize bakın. Bunun için uykusuz kalmaya değmez.” dedi.

Bezos, ünlü güreşçi Hogan’a dava için yardımda bulunan Thiel’e Konfiçyüs’ün “Eğer intikam arıyorsan, iki mezar kazacaksın. Biri kendin için…” sözünü hatırlattı.

GAWKER DAVASI NEYDİ

Amerikan güreşçisi Hulk Hogan, medya kuruluşu Gawker’a kişilik haklarına saldırı iddiası ile dava açmış, para transfer sitesi Paypal’ın kurucularından biri olan Peter Thiel’da Hogan’a dava masrafları için 10 milyon dolar bağışta bulunduğunu açıklamıştı.

Sanal perakende sitesi Amazon.com’un ve ünlü medya kuruluşu Washington Post’un sahibi Jeff Bezos, dünyanın en zengin 5’inci kişisi konumunda. Geçtiğimiz gün Türkiye’den lisans alamadığı gerekçesi ile çekildiğini açıklayan Paypal’ın kurucusu Peter Thiel’in ise 2.7 milyar dolarlık bir serveti bulunuyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde