Milyarderin oğlunun lüks yatta ilginç keyfi

Milyarderin oğlunun lüks yatta ilginç keyfi

Ukraynalı milyarder Aleksander Yaroslavsky’nin oğlu, Gölköy açıklarında demirlediği lüks yatına köyden berber çağırttı.

Milyarderin oğlunun lüks yatta ilginç keyfi
16px
24px
22.07.2016 10:04
ABONE OLgoogle
Ukraynalı milyarder Aleksander Yaroslavsky’nin oğlu, Gölköy açıklarında demirlediği lüks yatına köyden berber çağırttı. Bodrum manzarasına karşı tıraş keyfi yaşadı.

Ukraynalı milyarder Aleksander Yaroslavsky'nin oğlu, Gölköy açıklarında demirlediği lüks yatına köyden berber çağırttı. Bodrum manzarasına karşı tıraş keyfi yaşadı.

MiLYARDERiN OĞLU 

Forbes'a göre Ukrayna'nın en zengin işadamları arasında yer alan ve Metalist Kharkiv futbol takımının da sahibi olan Ukraynalı milyarder Aleksander Yaroslavsky tam bir Bodrum aşığı.

Sık sık Bodrum koylarında tatil yapan milyarderin bu kez de oğlu 70 milyon Euro civarındaki ultra lüks yatla Bodrum sahillerinde görüldü.

ÇEVREDEN TEPKi ALDI

Genç Yaroslavsky önceki gün 60 metrelik yata Gölköy'den bir berber çağırttı. Köyden gelen berber, lüks yatın onlarca odası olmasına rağmen yatın kıç tarafında açık havada milyarderin oğlunu tıraş etti.



Denizin ortasındaki tıraş sonrasında Yaroslavsky'nin saçlarının koya dökülme ihtimali çevredeki vatandaşlardan tepki aldı.
Mustafa Deryapan/Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde