Milyarder patronun oğlu 50 Lira yevmiye ile çalışıyor

Milyarder patronun oğlu 50 Lira yevmiye ile çalışıyor

Türkiye-nin en zengin ailelerinden birinin oğlu.. Bodrum-da herkes tatil yaparken o günlük 50 TL yevmiye ile çalışıyor.

Milyarder patronun oğlu 50 Lira yevmiye ile çalışıyor
16px
24px
12.08.2013 06:28
ABONE OLgoogle

Türkiye'nin en zengin ailelerinden  birinin oğlu.. Bodrum'da herkes tatil yaparken o günlük 50 TL yevmiye ile çalışıyor.

Türkiye'nin en büyük teksil firmalarının başında gelen Orka Holding Grubu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun oğlu Orkan Orakçıoğlu, yaz aylarını çalışarak geçiriyor...

Milyar Dolarlık şirketinin velihattı olan 17 yaşındaki Orkan Orakçıoğlu, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan yazlıklarının yakınlarında bulunan su sporlarında 50 TL yevmiye ile çalışıyor olması görenleri şaşkınlık içerisinde bırakıyor.

Lise öğrencisi olan Orka holding'in velihattı Orkan Orakçıoğlu, arkadaşlarının aksine tatilinin keyfini çıkartmak yerine çalışıyor olmasını, "Hem kendi harçlığımı çıkartıyorum, hemde bu işi seviyorum bir yerden başlamak lazımdı sonuçta" sözleriyle açıklıyor.

Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Orka Holding'in velihatı olmasına rağmen 50 TL yevmiye ile çalışması görenlerin takdirini topluyor. 

Mesut Yılmaz/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde