Milyarder iş adamı cinsel organını düzelteyim derken canından oldu

Milyarder iş adamı cinsel organını düzelteyim derken canından oldu

Belçika’da yaşayan Yahudi milyarder Ehud Arie Laniado, Fransa’nın başkenti Paris’te cinsel organ estetiği ameliyatı sırasında hayatını kaybetti.

Milyarder iş adamı cinsel organını düzelteyim derken canından oldu
16px
24px
07.03.2019 08:05
ABONE OLgoogle

‘Elmas Kralı' olarak bilinen Laniado'nun, ameliyat sırasında yapılan iğne yüzünden kalbi durdu. Cerrahların tüm müdahalelerine rağmen milyarder kurtarılamadı.

Ameliyatın, bir klinikte mesai saatleri dışında yapıldığına dikkat çekiliyor.

Sputnik France'ın haberine göre, işadamı 65 yaşındaydı. 'Kalp krizinden öldü' denilen Türk iş adamı ameliyat sırasında ölmüş

Elmas ticareti sayesinde servet sahibi olan Laniado, ayrıca dünyanın en iyi elmas uzmanlarından biri olarak gösteriliyordu.

Kariyerine yaklaşık 20 yaşında, Orta Afrika Cumhuriyeti'nde değerli taş ticaretiyle başlayan Laniado, daha sonra merkezi Belçika'nın Anvers şehrinde bulunan Omega Diamonds adlı şirket kurdu.

Milyarder iş adamı, 2015'te ‘Blue Moon of Josephine' (Josephine'in Mavi Ayı) olarak bilinen elması 48.5 milyon dolar gibi rekor bir fiyata satmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde