Milli Piyango kararı sonrası Net Holding hisselerinde sert düşüş

Milli Piyango kararı sonrası Net Holding hisselerinde sert düşüş

Milli Piyango için sözleşme imzalayamayacağını açıklayan Net Holding’in hisselerinde sert düşüşler yaşanıyor. Şirketin hisseleri yüzde 17.8 gerilemiş durumda.

Milli Piyango kararı sonrası Net Holding hisselerinde sert düşüş
16px
24px
15.04.2015 15:22
ABONE OLgoogle
Net Holding dün akşam KAP’a yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere, 10 Mart 2015 tarihinde kamuoyu ile paylaşılan özel durum açıklamamızda belirtildiği gibi, Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi İhalesi kapsamında Lisans Sözleşmesini imzalamak üzere tarafımıza verilen sürenin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 15.04.2015 tarihine kadar uzatılması uygun görülmüştür.  

İlgili Lisans Sözleşmesi'nin 15.04.2015 tarihinde imzalanamayacağı anlaşılmaktadır. Sözleşmenin imzalanacağı yeni tarihin tarafımıza bildirilmesine istinaden yatırımcılarımızla ivedilikle paylaşılacağını kamuoyuna arz ederiz” denilmişti.

MİLLİ PİYANGO İHALESİNDE BÜYÜK ŞOK

Bu açıklamadan sonra şirket hisseleri açılışta düşüşü geçti. Gün içinde gerilemenin sürdüğü hisselerde kayıp yüzde 17.8 seviyesinde ulaştı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de konu ile ilgili gazetecilerin sorularına verdiği yanıtta, yeni bir süre uzatımının olmayacağına işaret ederek, ikinci sıradaki Ortak Girişim Grubu ile devam edileceğini söyledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde