Milli Piyango ihalesinde süre yine uzatıldı

Milli Piyango ihalesinde süre yine uzatıldı

Milli Piyango ihalesinde yoğun talep nedeniyle sürenin uzatıldığı açıklandı.

Milli Piyango ihalesinde süre yine uzatıldı
16px
24px
28.06.2016 09:04
ABONE OLgoogle
Maliye Bakanı Naci Ağbal, yaptığı yazılı bir açıklama ile Milli Piyango İdaresi tarafından oynatılan şans oyunlarının lisanslarının satışına ilişkin ihalede süre uzatımına gittiklerini bildirdi.

Süre uzatımının ilgi duyan firmaların talebiyle gerçekleştiği vurgulandı. Ön yeterlilik almak için son başvuru tarihi 14 Ekim 2016’ya, teklif vermek için son başvuru tarihi de 8 Kasım 2016 günü sonuna ertelendi. 

Yazılı açıklamada, 6 Mayıs’ta “Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi” ihalesi ilanı yapıldığı hatırlatılarak, 7 firmanın ilanın ardından ihale dokümanı aldığı vurgulandı.

Başka firmaların da ilgi duyduğunu ilettiği belirtilen açıklamada, ön yeterlilik almak için son tarih olan 14 Temmuz’un ertelendiği belirtilerek, “İhaleye katılımda ortak girişim grubunun oluşturulması için ilave zamana ihtiyaç duyulması, proje finansmanı için finans kuruluşları ile görüşmelerin devam etmesi, nedenleriyle ihale sürecine ilişkin ilave süre talep edilmiştir” denildi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde