Mikrofon açık unutulunca kriz itirafı: Başkanım TOKİ bizi perişan etti

Mikrofon açık unutulunca kriz itirafı: Başkanım TOKİ bizi perişan etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla gerçekleştirilen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreninde ilginç bir diyalog yaşandı.

Mikrofon açık unutulunca kriz itirafı: Başkanım TOKİ bizi perişan etti
16px
24px
13.02.2019 05:07
ABONE OLgoogle

Erdoğan ve yüklenici firmanın yetkilileri arasında projenin maliyeti konusunda kameralar önünde pazarlık yapıldı. Erdoğan’ın karşısında sahneye çıkan üç yetkili Cumhurbaşkanı’nın zaman ya da ücretten bir indirime gitmelerini istemesi üzerine uzun süre Cumhurbaşkanı’na yakındı.

CHP Genel Baykan Yardımcısı Tuncay Özkan konuşmanın ayrıntısını Twitter hesabından paylaştı. Açık kalan mikrofondan şu ilginç diyalog canlı yayına yansıdı:  AKM'yi de Fettah Tamince'nin şirketi Sembol İnşaat yapacak

İş adamı: ‘Başkanım para konusunda zaten sıkıntımız var. Belki zaman konuşulur hakkaten, belki zaman konuşulur. TOKİ bizi perişan etti, Ömer Bey’i perişan etti.’ Erdoğan iş adamını dinledi ve konuşmasını kesti.  AKM’nin ihalesini de alan Tamince hakkında yok yok: Kutsanmış Tamince!

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra yetkililerden projenin süresinin kısaltılması ve maliyetinin 10 milyon TL daha indirilmesi konusunda yüklenici firma yetkililerinden söz aldı.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde