Migros’un sahibi yatırım peşinde

Migros’un sahibi yatırım peşinde

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden Migros’un sahibi, Türkiye’de perakende ve sağlık sektörüyle ilgilendiklerini açıkladı

Migros’un sahibi yatırım peşinde
16px
24px
29.06.2013 09:13
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden Migros’un sahibi BC Partners’ın yönetici ortağı Nikos Stathopoulos, Türkiye’de perakende ve sağlık sektörüyle ilgilendiklerini açıkladı

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden Migros’un sahibi BC Partners’ın yönetici ortağı Nikos Stathopoulos, Türkiye’de perakende ve sağlık sektörüyle ilgilendiklerini açıkladı.

Stathopoulos, “Türkiye’de defansif olan, nüfusu kullanan sektörler, piyasa lideri konumundaki kuruluşlar ilgimiz çekiyor” dedi. Stathopoulos, “Bu koşullara uygun fırsat olursa değerlendiririz. Buna uyan sektörlerden biri perakende, biri sağlık” ifadesini kullandı. BC Partners’ın Migros’a beş yıl önce yatırım yaptığını hatırlatan Stathopoulos, “Ortalama bir yatırımda beş-yedi yıla kadar kalıyoruz” diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde