Migros bin 500 sabit telefon numarasını Vodafone'a taşıdı

Migros bin 500 sabit telefon numarasını Vodafone'a taşıdı

Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi'nden sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Aksoy, "Sabit tarafta kazandığımız bu güç, kurumsal iş ortaklarımızla aramızdaki işbirliklerinde de yeni kapılar açtı"

Migros bin 500 sabit telefon numarasını Vodafone'a taşıdı
16px
24px
28.08.2012 15:01
ABONE OLgoogle

Kurumsal müşterilerinin komple iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılamaya odaklanan Vodafone İş Ortağım, gıda perakendecilerinden Migros ile yeni bir işbirliğine gidiyor.

      Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre Vodafone İş Ortağım, Migros'un Vodafone.Net'in hizmet verdiği şubelerine 0850'li numaraların atanmasında tercih ettiği operatör oldu. Böylece Migros, Türkiye çapındaki bin 500 sabit hat telefon numarasını Vodafone'a taşımış oldu.

      İşletmelerin faaliyetlerine değer katmak ve büyümelerine destek olmak hedefiyle çalışan Vodafone İş Ortağım, bu işbirliğiyle Migros'un aylık sabit telekom giderlerinde yüzde 70 oranında bir tasarruf sağlarken, sabit telefon maliyetini de ''0''a indirerek yüzde 100'lük bir tasarruf olanağı sunacak.

      Santral işletim maliyetlerini önemli ölçüde azaltan ve sabit telefon bakım maliyetini tamamıyla ortadan kaldıran bu işbirliği kapsamında, Migros Çağrı Merkezi içinde bir 0850'li numara ataması yapılarak, mağazaların çağrı merkezini aramaları bu numara üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

      Migros, ayrıca Vodafone İş Ortağım'ın yeni teknolojilerle sürekli modernize ettiği gelişmiş altyapısı sayesinde, gelen çağrı sayısı ve çağrı süresi konularında günlük rapor da görüntüleyebiliyor.
      
    ''Kurumsal müşteri segmentinde yeni bir sayfa açtık''
     
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi'nden sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, mobil iletişim teknolojileri konusunda dünyanın dört bir yanındaki farklı pazarlardan beslenen bilgi birikimi ile Türkiye'deki kurumsal müşterilerinin farklı beklentilerini kolaylıkla tespit etme ve bu beklentileri ''ihtiyaca uygun en yenilikçi çözümler'' ile karşılama gücü ve esnekliğine sahip olduklarını ifade etti.

      Bu gücün Vodafone'u kurumsal segmentte hep daha ileri bir noktaya taşıdığını belirten Aksoy, son olarak Kasım 2011'de Koç.net'in satın alınması ve Aralık 2011 itibariyle Vodafone.Net adıyla faaliyet göstermesi ile birlikte, sabit telefon ve internet hizmeti sağlayan gücüyle kurumsal müşteri segmentinde yeni bir sayfa açtıklarını dile getirdi.

      Geçen yıl Vodafone.Net'in faaliyete geçmesinin yarattığı güçlü sinerji ile kurumsal iş ortaklarının tüm telekom ihtiyaçlarını tek elden karşılama, kurumlara özel yenilikçi ve akılcı çözümler sunma vizyonunda yeni bir döneme girdiklerini kaydeden Aksoy, sözlerine şöyle devam etti:

      ''Ürün ve hizmet portföyümüzü üç kat genişlettiğimiz, sabit operatörlerimiz üzerinden taşınan dakikayı iki katına çıkardığımız bu dönemde, sadece sabit hizmetlerimize odaklı çalışan sayımız yaklaşık üç katına çıktı. Sabit tarafta kazandığımız bu güç, kurumsal iş ortaklarımızla aramızdaki işbirliklerinde de yeni kapılar açtı. Migros ile 12 yıllık karşılıklı güven ilişkisine dayalı işbirliğimizde girdiğimiz yeni dönem, bunun en güncel örneği. Bugüne kadar Migros'a sunduğumuz mükemmel hizmet kalitesi, maliyet etkinliği ve üretim verimliliği anlamında yarattığımız büyük değerin Vodafone.Net sinerjisi ile birleşmesi, Migros işbirliğimizi yeni bir noktaya taşıdı; Migros'un yüzde 70 tasarruf avantajıyla ses hizmeti aldığı operatör olduk. Tüm faaliyetlerinin merkezine müşterilerini yerleştiren bir kurum olarak, kurumsal segmentteki başarı kriterimiz de daha fazla şirketi yenilikçi ve rekabetçi uygulamalarla buluşturarak, Türkiye iş dünyasını daha ileri bir noktaya taşımak. Bu vizyonun verdiği güç ile ilerleyen dönemlerde tüm kurumsal iş ortaklarımızı bu değerli sinerjinin bir parçası haline getirmeyi, 'Komple İletişim Çözümleri' yaklaşımımız ile Türkiye'de daha fazla şirket için katma değer yaratmayı hedefliyoruz.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde