Microsoft’un eski yöneticisinden sakızlı domates salçası

Microsoft’un eski yöneticisinden sakızlı domates salçası

Selim Zafer Ellialtı profesyonel yöneticilikten patronluğa el atmış iş insanlarından biri.

Microsoft’un eski yöneticisinden sakızlı domates salçası
16px
24px
25.04.2014 13:15
ABONE OLgoogle
Selim Zafer Ellialtı profesyonel yöneticilikten patronluğa el atmış iş insanlarından biri. 2008-2011 yılları arasında Microsoft’un eski Ortadoğu ve Afrika bölgesinden sorumlu Genel Müdürü olan Ellialtı, Microsoft’tan ayrıldıktan sonra hobisini işe dönüştürdü. Eşi Pınar hanımla birlikte Çanakkale Eceabat’de bağcılığa başladı. Daha sonra ise yeni doğan çocuklarının doğru beslenmesi için doğal ürünler yetiştirmeye girişti. Dostlarının ısrarı üzerine doğal ürün üretimini profesyonel bir çizgiye oturtarak, bir işleme tesisi kurdu.

Doğal ürünlerini ‘Kilye’ markasıyla pazarlayan Ellialtı çifti, bugün ‘Suvla’ mağazalarında taş baskı sızma zeytinyağları, sofralık zeytin çeşitleri, zeytin ezmesi, camda domates konservesi, domates salçası, köz biber, biber salçası, pekmez, tahin, üzüm, meyve kompostosu, reçel ve marmelat çeşitleri satıyor. Halen Eceabat, Bodrum Marina, İstanbul Perpa mağazalarında, Nişantaşı ve Cihangir’deki dükkanlarında, Fenerbahçe ve Gökçeada’daki corner’larında Kilye doğal ürünlerini bulmak mümkün.

Öğrendiğimize göre Ellialtı, bu yıl beş yeni mağaza daha açmayı planlıyor. İstanbul Kemerburgaz, Göktürk, Bebek-Tarabya hattı, Karaköy, Bağdat Caddesi, Ankara ve İzmir Alaçatı’da yeni mağazalar açmak görüşmeler sürüyor. Bu mağazaları kendileri açacak olan Ellialtı’nın franchise tekliflerine de açık olduğunu belirtelim.

Konu ile ilgili konuştuğumuz Ellialtı, mağaza sayısıyla birlikte mağazalardaki ürün sayısını da artırmak istediklerini söylüyor. Mağazalarda halen 100 olan ürün sayısını bu yıl en az 120’ye çıkarmayı planlayan Ellialtı, “Sakızlı ürünleri müşterilerimize sunacağız. Özellikle de sakızlı domates salçası düşünüyoruz. Kendi buğday, zeytinyağı, keçi sütü ve pekmezimizle yaptığımız ve sadece Ecabat fabrikamızda satışını yaptığımız unlu mamullerimizi zenginleştirip paketleyerek tüm mağazalarımıza dağıtmaya hazırlanıyoruz. Yine sadece Eceabat’ta olan badem, ceviz ve susamı da tüm mağazalarımıza yaygınlaştırmayı planlıyoruz” diyor.

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde