Microsoft'tan tarihi kampanya

Microsoft'tan tarihi kampanya

Windows 8'in tanıtımını yapan Microsoft, bu tanıtımın hemen ardından tarihinin en büyük bilgisayar kampanyasını açıkladı.

Microsoft'tan tarihi kampanya
16px
24px
30.10.2012 10:57
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz hafta merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 8'in tanıtımını yapan Microsoft, bu tanıtımın hemen ardından tarihinin en büyük bilgisayar kampanyasını açıkladı.

Microsoft dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan tabletlere, akıllı telefonlardan hibrit bilgisayarlara her platformda birden atağa kalkarak rakiplerine bir anlamda gözdağı verecek. Türkiye'de 1 Kasım'da yapılacak tanıtım toplantısı ile detaylar ortaya çıkacak. Windows'un eski sürümünü kullananlar ise Windows 8 işletim sistemini internetten indirebiliyor. Ocak 2013 sonuna kadar geçerli olacak kampanya çerçevesinde, Windows XP, Windows Vista veya Windows 7 kullanıcıları, yeni Windows 8 Pro'yu 79TL'ye indirebilecek.

YERLİLER DE HAZIR

2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Windows 7'li bilgisayar satın almış kullanıcılar ise www.windowsupgradeoffer.com adresinden Windows Yükseltme Teklifi ile 29 TL'ye Windows 8 Pro'yu indirebiliyorlar. Windows platformunda yeni ürünler geliştiren Casper ve Exper gibi yerli üreticiler de kampanyalarına yeni ürünleri ile katılıyor.

TABLETLER İÇİN WİNDOWS RT

WIndows 8, son kullanıcılar için Windows 8 ve Windows 8 Pro olmak üzere iki ayrı sürümde sunuluyor. Kurumsal kullanıcılara ise Windows 8 Enterprise ile Windows To Go, DirectAccess ve BranchCache gibi mobil üretkenlikte birlikte güçlü güvenlik de sağlanıyor. Windows 8 ile, yeni cihazlarda önyüklü olarak sunulacak ARM tabanlı tabletler için geliştirdiği yeni üyesi olan Windows RT de piyasaya sunuluyor.

Kaynak: Timur Sırt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde