Michael Flynn'in kardeşinden Trump'a çağrı: Kardeşimi affetme zamanı geldi

Michael Flynn'in kardeşinden Trump'a çağrı: Kardeşimi affetme zamanı geldi

Rusya soruşturması kapsamında istifa eden ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'in kardeşi Joseph Flynn sosyal medyada ailesini savundu.

Michael Flynn'in kardeşinden Trump'a çağrı: Kardeşimi affetme zamanı geldi
16px
24px
27.12.2017 14:12
ABONE OLgoogle

Michael Flynn'in kardeşi Joseph Flynn, ABD Başkan Trump'ın en büyük fedakarlığı yaparak istifa eden Michael Flynn'i affetmesi gerektiğini söyledi.

ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'in kardeşi Joseph Flynn Twitter'dan yaptığı paylaşımda, kardeşi Michael Flynn tüm suçu üstlenerek fedakarlıkta bulunduğuna dikkat çekti. 

Joseph Flynn kısa süre sonra sildiği paylaşımda, "İtiraf ettiği suçun gayri meşruluğu göz önüne alındığında, tüm bu yozlaşma içinde hepiniz için en büyük fedakarlığı yapan general Flynn'i affetme zamanı geldi" ifadesini kullandı.

Joseph Flynn'in paylaşımının Trump'in Rusya soruşturmasını eleştiren bir paylaşımda bulunmasının ardından gelmesi dikkat çekti. 



Trump bu paylaşımda, Rusya soruşturmasını "düzmece" olarak niteledi. FBI'in gizli bir anlaşmayı kanıtlayamadığına dikkat çekti. 

Michael Flynn, göreve gelmeden önce Rus yetkililerle görüşerek seçimi etkilediği iddialari üzerine şubatta istifa etmişti.-

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde