Metrobüste şırıngalı hemşire dehşeti: AIDS korkusu...

Metrobüste şırıngalı hemşire dehşeti: AIDS korkusu...

Metrobüste bir hemşirenin şırıngalı saldırısına uğrayan adam yaşadıklarını anlattı.

Metrobüste şırıngalı hemşire dehşeti: AIDS korkusu...
16px
24px
23.01.2017 16:39
ABONE OLgoogle

Mecidiyeköy'den metrobüse binen Ercan Paksoy iddiaya göre hemşire olduğu belirtilen S.H. isimli kadının şırıngalı saldırısına uğradı. Yaşadığı olay karşısında şoke olan Paksoy, yaşadıklarını anlattı:

- Mecidiyeköy'den metrobüse bindim. Avcılar'da bir arkadaşımın yanına gidiyordum. Sabah saatleri saat 10.00 civarıydı. Birkaç durak sonra bir bayan geldi ben en ön koltukta oturuyordum. "Oturabilir miyim?" dedi. "Buyurun oturun" dedim.

İTELEMEYE BAŞLADI

- Ben cam kenarına doğru biraz daha kaydım. Oturur oturmaz beni itelemeye başladı. Ben de bir psikolojik sorunu vardır bana bir şey olmasın diye biraz daha diğer tarafa döndüm.

- Sonra ben bacağımda bir ağrı hissettim. Döndüm ki enjektör ucunu benim bacağıma batırmış. Sonra hemen kapadı. Kapatınca ben elinden kaptım. "Neden batırdın bana, ben ne yaptım" diye bağırdım. Hiç cevap vermedi. Sadece öyle durdu.

- Enjektörü görünce birkaç tane bayan "Polis çağırın" diye bağırmaya başladı. O sırada içeride birisi ben polisim sakin olun kardeşim dedi. O sırada Edirnekapı durağındaydık. "İnin. Bak burada polis memuru arkadaşlar var" dedi. Biz onların yanına geçtik ben durumu anlattım.

6 AY BEKLEYECEK

- Gayet rahat ve soğuk kanlıydı. "Ben hemşireyim" dedi. Daha sonra beraber karakola gittik. Enjektörü görünce benim aklıma hemen AIDS hastalığı geldi. Bana AIDS mi bulaştırmaya çalışıyor acaba diye düşündüm. Karakola gittiğimizde beni hastaneye gönderdiler.

- "Enjektör kullanılamamış ama belki önce başkasına batırıp sana batırılmıştır" dedi doktorlar. İğne incelenmek üzere adli tıpa gitti. Sonuçların 6 ay sonra geleceğini söylediler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde