Metro Turizm'in sahibi inkar edeyim derken hamile kadının dövüldüğünü doğruladı

Metro Turizm'in sahibi inkar edeyim derken hamile kadının dövüldüğünü doğruladı

Metro Turizm'e ait bir otobüste muavinin hamile bir kadına saldırmasını, Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk inkar edeyim derken, yaşanan saldırıyı onaylamış oldu.

Metro Turizm'in sahibi inkar edeyim derken hamile kadının dövüldüğünü doğruladı
16px
24px
18.01.2017 11:22
ABONE OLgoogle

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde oturan ve 2 aylık hamile olan 26 yaşındaki Özbekistan uyruklu Olesya Kalyujina otobüste koltuktaki televizyonda sinyal olmadığını söylediği muavinin küfür edip vurduğunu, hamile olduğunu belirtmesine rağmen tekme tokat saldırdığını söyledi.

Genç kadının seyahat ettiği otobüs firmasının skandallarıyla ünlü Metro Turizm'e ait olduğu ifade edildi. Kalyujina ve eşi, saldırgandan şikayetçi oldu.

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şikayetçi kadının ruhsal sorunları olduğunu ima ederek, "Metro için asılsız haber yapan vatan haini gazeteci bozuntuları bu asil millet sonunda hepinizi bu klinik'e gönderecek inşallah..." mesajını yazdı ve söz konusu kadının psikolojik sorunlarını olduğuna ilişkin psikiyatri raporunu paylaştı.

Metro Turizm muavininden hamile kadına tekme tokat dayak

Öztürk'ün paylaştığı rapor daha da tartışma yarattı. Gerçekten de psikoloji biriminin verdiği raporda kadının "ankisiyete bozuklukları (kaygı, korku, gerilim, sıkıntı hali)" teşhisi konduğu yazılıydı. Raporun altındaki açıklamada ise "yaşadığı darp olayı ile olduğu düşünüldü" denilerek kadının psikolojisinin bozulmasının nedeninin darp olduğu belirtiliyordu.

Öztürk, yaşanan saldırı olayını inkar edecekken doğrulamış oldu.

İşte Öztürk'ün o skandal tweeti:

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde